Mennyire megbízható ez a telefonokat árusító weboldal?
Valószínűleg kamu telefonokat árulnak, az eredeti árnak töredék részéért, jól hangzik na de a kérdés az, hogy vajon megbízhatóak-e? Megérné innen telefont rendelni? Lehet egyáltalán magyar sim-et tenni bele? Bocsánat, de én nem értek ezekhez a dolgokhoz:D
Itt az oldal: [link]
Note 3, és hasonló klónokat felejtsd el, nem jók, szerencsés vagy ha 3 hónapot kibírnak ezek a telefonok, a rossz alkatrészek miatt.
A klónok egyáltalán nem olyanok, sokkal rosszabb minőségűek, mint az eredetik, és csak a külseje olyan.
Mennyit szánnál egy telefonra?
Abból már tudsz venni újonnan egy Sony Xperia SP-t, ami kategóriájában a legjobb.
Ha ez valamennyit számít, és gamer vagy, sokat játszol, a Modern Combat 4, és a GTA San Andreas simán elfut rajta.
Ha kérdésed van, nyugodtan írj.:)
Előző vagyok.Ha csak Facebook-ra, és hasonlókra használod, akkor szerintem vegyél Nokia Lumia 520-t, így megtudsz spórolni akár 40-50ezret is.
Itt a link a Windows Phone 8 áruházról, itt megtudod nézni, hogy megvannak-e azok az alkalmazások, amiket használni szoktál: [link]
(ezek a top ingyenes alkalmazások, jobb felül tudsz keresni egy adott alkalmazásra.)
Remélem tudtam segíteni, sok sikert a telefon vételhez, ha valami kérdésed van esetleg, akkor privátban nyugodtan írj, vagy akár ehhez a kérdéshez is.:)
Akkor viszont Xperia L-t ajánlanám, ha erősebb telefont szeretnél akkor még mindig az Xperia SP, de megnézheted Samsung Galaxy S3 LTE-t is, ez veri az SP-t.
De viszont ha tényleg nem játszanál nagyobb játékokkal, akkor az L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!