Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire megbízható ez a...

Mennyire megbízható ez a telefonokat árusító weboldal?

Figyelt kérdés

Valószínűleg kamu telefonokat árulnak, az eredeti árnak töredék részéért, jól hangzik na de a kérdés az, hogy vajon megbízhatóak-e? Megérné innen telefont rendelni? Lehet egyáltalán magyar sim-et tenni bele? Bocsánat, de én nem értek ezekhez a dolgokhoz:D

Itt az oldal: [link]

2013. dec. 25. 19:52
1 2
 1/15 |Orfeusz| ***** válasza:
Ez egy kínai oldal, kínai gyártók telefonjait árulja. Pont hogy drágább, mint kéne. A Cubot One például 150$ körül megy, itt meg 190-ért árulják.
2013. dec. 25. 20:21
 2/15 |Orfeusz| ***** válasza:
Ha kínai telefont akarsz kell egy kis utánajárás, és aliexpressről vagy valamelyik ajánlott boltból kell venni. Nálunk itt a baráti körben 3 kínai telefon van, mindegyikkel meg vagyunk elégedve.
2013. dec. 25. 20:22
 3/15 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha pl megveszem a Galaxy Note 3 copyját, nem lesz sokkal gyengébb minőségű mint az eredeti? Nekem az a lényeg h ne legyen olyan mint a mostani telefonom (Galaxy Y) hogy folyton lefagy, megtelik a memória, stb. Tehát ezek a problémák nem állnak fent a kínai copy telefonoknál?
2013. dec. 25. 22:23
 4/15 Worest ***** válasza:

Note 3, és hasonló klónokat felejtsd el, nem jók, szerencsés vagy ha 3 hónapot kibírnak ezek a telefonok, a rossz alkatrészek miatt.

A klónok egyáltalán nem olyanok, sokkal rosszabb minőségűek, mint az eredetik, és csak a külseje olyan.

Mennyit szánnál egy telefonra?

2014. febr. 9. 14:23
 5/15 A kérdező kommentje:
kb 70.000-et
2014. febr. 9. 15:23
 6/15 Worest ***** válasza:

Abból már tudsz venni újonnan egy Sony Xperia SP-t, ami kategóriájában a legjobb.

Ha ez valamennyit számít, és gamer vagy, sokat játszol, a Modern Combat 4, és a GTA San Andreas simán elfut rajta.

Ha kérdésed van, nyugodtan írj.:)

2014. febr. 9. 16:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam játszani, inkább instagram, whatsapp, face, ilyenekre használom:)de köszönöm a válaszodat!
2014. febr. 9. 17:05
 8/15 Worest ***** válasza:

Előző vagyok.Ha csak Facebook-ra, és hasonlókra használod, akkor szerintem vegyél Nokia Lumia 520-t, így megtudsz spórolni akár 40-50ezret is.

Itt a link a Windows Phone 8 áruházról, itt megtudod nézni, hogy megvannak-e azok az alkalmazások, amiket használni szoktál: [link]

(ezek a top ingyenes alkalmazások, jobb felül tudsz keresni egy adott alkalmazásra.)

Remélem tudtam segíteni, sok sikert a telefon vételhez, ha valami kérdésed van esetleg, akkor privátban nyugodtan írj, vagy akár ehhez a kérdéshez is.:)

2014. febr. 9. 17:43
 9/15 A kérdező kommentje:
hát,én inkább androidosat szeretnék:))
2014. febr. 9. 19:42
 10/15 Worest ***** válasza:

Akkor viszont Xperia L-t ajánlanám, ha erősebb telefont szeretnél akkor még mindig az Xperia SP, de megnézheted Samsung Galaxy S3 LTE-t is, ez veri az SP-t.

De viszont ha tényleg nem játszanál nagyobb játékokkal, akkor az L.

2014. febr. 9. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!