Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha le van tiltva valakinek a...

Ha le van tiltva valakinek a száma, akkor is hívhat ismeretlenül?

Figyelt kérdés

Egy/másfél hónapja volt egy incidens, családtagokkal. Aztán rendeződött, viszont július 23-án, amikor hazajöttem nyaralásból, anyukám azzal fogadott, hogy már megint kitört a balhé. Felhívtuk a nőt telefonon, veszekedtünk. Már annyira ki volt akadva anyukám, és én is, hogy megmondtam a nőnek, hogy letiltjuk az ő számát is, és a férje számát is mindketten.

Azóta viszont változatlan időkben előfordul, hogy ismeretlenül hívtak. (pl. minden nap ilyen tájban, tegnap éjszaka, stb.) Kétszer vettem fel kb. és nem szólalt bele senki, csak gyereksírást hallottam (a házaspárnak két kisgyereke van). Nem csak engem, hanem anyukámat is hívták, bár őt nem olyan sokszor, mint engem. Volt, hogy pár perc telt el az ő hívása, meg az én hívásom között. És, mi rájuk gyanakszunk, inkább a nőre, mert ő van otthon a gyerekekkel.

Lehet-e, hogy letiltott szám ismeretlenül hívogasson? Avagy lehet-e tiltani az ismeretlen számról való bejövő hívást, és, ha igen, akkor hogyan?! Valamint kilehet-e deríteni a rejtett szám kilétét?

Mondta anyukám, hogyha a héten folytatódik ez, akkor felmegyünk a rendőrségre, és feljelentést teszünk, de mindenkinek könnyebb lenne egy ilyen procedúra nélkül.

Kérlek titeket, hogy a kérdéssel foglalkozzatok, szükségem van a segítségetekre.

ui: nem magyarországi kiszolgáltatónk van, hanem a romániai Orange..

2016. aug. 3. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:

"Valamint kilehet-e deríteni a rejtett szám kilétét? "

Nem. A rendszer nem küldi el a készülékedre a hívó számát. A nőnek meséljétek el, hogy valami őrült hívogat titeket, de hétfőn már tesztek is miatta feljelentést, hátha észbe kap.

2016. aug. 3. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Végül abbamaradt, viszont a férje hívott többször is. A hívásnaplóban mutatta, mivel nekem nem csörög ki, ha hív.. lehet mégis ő volt..

de mindegy.

Még egyszer köszi :)

2016. aug. 8. 09:06
 3/3 anonim válasza:

Igen. Ha egy adott telefonszámot letíltasz, akkor is fel tud hívni, rejtett számról. Viszont a rejtett számot is le tudod tiltani. Alapból a telefon menüjében ott ahol a telefonszámot tiltottad, de vannak erre alkalmazások is. A legtöbb telefonra szabott vírusirtóval is lehet számokat tiltani. Én pl: az Avast- ot használom.

Le lehet benne tiltani telefonszámokat egyesével, minden rejtetszámot, minden ismeretlen számot.

2016. nov. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!