Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az iwiwen, ha valakinek sűrűn...

Az iwiwen, ha valakinek sűrűn nézegetem az adatlapját, -ismeretlenül-megtudhatja, hogy gyakran látogatom?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem, de nagyon remélem,az új hülye alkalmazásaikkal együtt később sem vezetik be, hogy megnézheted, ki nézett meg...
2009. máj. 27. 22:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem.szerencsére.habár szerintem erre is hamarossan sor kerül.nagyon sokat ujítanak mostanság rajta,de szerintem igy kezdi elvesziteni a színvonalát.
2009. máj. 27. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja meg,de amilyen sok újítás van....lassan olyan lesz mint a myvip
2009. máj. 27. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal alapfunkciói között ez még mindig nem megtalálható, de szerintem az alkalmazásfejlesztők hamarosan "ráharapnak", ha lesz kellő igény - illetőleg ha össze tudják egyeztetni az alkalmazásokra vonatkozó adatvédelmi elvekkel.
2009. máj. 27. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Én bízok abban, hogy tudja az iwiw, hogy nagyon sokan "kíváncsiskodásra" használják, és emiatt nem vezetik be. elvégre talán ez az egyetlen ilyen oldal, ahol nincsen ez az opció. De nem is baj! Mindenki kíváncsi a másikra...

Csak az a baj, a másik oldalon annyira kíváncsi vagyok, hogy engem is érdekelne, hogy ki néz meg engem... :P

2009. máj. 29. 10:02
 6/6 anonim válasza:
nem mutatja ha megnézed más adatlapját,fotóit
2009. jún. 3. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!