Jó ötlet egy 10 éves fiúnak LG BL40 Chocolate telefont venni?
Figyelt kérdés
Én nézegettem egy telefonos magazint, és megkérdeztem, hogy szerinte melyik a legszebb? Ő a "csokira" mutatott, felolvastam mit tud és odáig volt! Neki eddig nem volt telefonja, és nem is kellett neki, mert hogy neki meg minek? De most annyira bezsongott, hogy azt mondta a zsebpénzéből megveszi. Mondam: - De ez 70-80 ezer forint, nkd pedig nincs annyid! Erre ő: - De gyűjteni fogok rá!
Na most mi legyen? Egy tíz éves fiúnak érintős telefont első telefonnak??
2010. ápr. 17. 20:56
21/22 anonim válasza:
Első telefonnak szerintem is elég nagy értékű. :D
Én ezeket ajánlom első telónak, amikkel az osztálytársai sem fogják tuti kinevetni: Sony Ericsson w580i, Samsung e250, Nokia 5300, Samsung C3050.
Esetleg ha érintőképernyős, akkor Samsung Genova vagy LG KP500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!