Jó ötlet egy 10 éves fiúnak LG BL40 Chocolate telefont venni?
Én nézegettem egy telefonos magazint, és megkérdeztem, hogy szerinte melyik a legszebb? Ő a "csokira" mutatott, felolvastam mit tud és odáig volt! Neki eddig nem volt telefonja, és nem is kellett neki, mert hogy neki meg minek? De most annyira bezsongott, hogy azt mondta a zsebpénzéből megveszi. Mondam: - De ez 70-80 ezer forint, nkd pedig nincs annyid! Erre ő: - De gyűjteni fogok rá!
Na most mi legyen? Egy tíz éves fiúnak érintős telefont első telefonnak??
ne vedd meg neki szerintem én is így vagyok minden telefonommal. Én 8-9 évesen kaptam az elsőt, akkor még nagy cucc volt a kamerás apa megvette nekem a legújabbat akkor volt kb 80.000Ft siemens (valami). Sz@rrá karcoltam sajnos :S így volt a 2. 3. telefonommal is mos ttanultam meg 15 évesen hogy meg kell becsülni őket. Most nokia 5800-m van é egy karc van rajta mert kiesett a kezemből. De ha mindenáron akarsz neki venni mobilt akkor LG kp 502-t vagy Samsung s5230-at vegyél neki. 20.000-30.000 Ft ból megvan és ha eltörik akkor meglátja hogy nem tud vigyázni rá, vagy egy sima "téglafont" pl egy Sony ericsson k750i k800i mind2 volt nekem :) szívósak csak a vizet nem szeretik xD az egyik beleesett a kertitavunkba és meghalt, de azon kívül nem volt baja.
értékelj ha meggyőztelek :)
Figyelj, 2 telefonmárka van: Nokia, Sony Ericsson
A Samsung, LG... azok TV márkák
Vegyél neki Nokia 6303-at nekem is azvan én 15 vagyok és nagyon szeretem.
Jó kamera, jó vakuval meg tud mindent ami nekem kell. (és nem érintős)
ez nem igaz hogy az LG és a samsung tv márka. Most a nokia szintjét jóval átlépték az okostelefonokkal. Pont a tv technika miatt mert ők tudják csinálni a legjobbakat OLCSÓN, és nagyon szép a felbontásuk és mindben 5mp vagy nagyobb kamera van. (samsung) bár nekem nokiám van de ha tehetném most samsungot vennék. bocs hogy offoltam...
ha akarsz pontozz le de úgyis igazam van. -.-
Én őszintén örültem annak, hogy tetszik neki egy telefon. Azért is, mert ő autisztikus, és néha nem tud valamit eléggé értékelni. De azért meg még jobban, hogy egy célt kitűzött. Harmadrészt pedig azért, mert nem mindig mondja el, ha szeretne valamit, de most őszinte volt.
Most mondtam el az árát neki:
Én: - Utána néztem a telefon árának...
Ő: - Tudom, tudom, ne is mondd: 111.000 forint!
Én: - Hát 80.000 biztosan.
Erre ő még egy bánatos pillantást vetett rám, aztán csinálta tovább a háziját.
Én: - Miért tetszik ezt a telefont?
Ő: - Hát mert minden van benne...
----------------------------
A Samsung S5230-at meg nekem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!