Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó ötlet egy 10 éves fiúnak...

Jó ötlet egy 10 éves fiúnak LG BL40 Chocolate telefont venni?

Figyelt kérdés

Én nézegettem egy telefonos magazint, és megkérdeztem, hogy szerinte melyik a legszebb? Ő a "csokira" mutatott, felolvastam mit tud és odáig volt! Neki eddig nem volt telefonja, és nem is kellett neki, mert hogy neki meg minek? De most annyira bezsongott, hogy azt mondta a zsebpénzéből megveszi. Mondam: - De ez 70-80 ezer forint, nkd pedig nincs annyid! Erre ő: - De gyűjteni fogok rá!

Na most mi legyen? Egy tíz éves fiúnak érintős telefont első telefonnak??

2010. ápr. 17. 20:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Milyen telefont tudtok neki ajánlani?
2010. ápr. 17. 22:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Nokia 6303

Jó kamera, jó vaku, zene, térkép, ... sorolhatnám

Itt egy teszt:

[link]

Azt írják nem jó a kamerája én viszont nem értek ezzel egyet.

Jobb képeket csinál, mint egy 5 megapixeles Fuji FinePix fényképezőgép..csak tudni kéne használni :D

2010. ápr. 18. 00:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha össze tudja rá gyűjteni a pénzt akkor engedd emg neki hogy megvegye. jó tanulság ez apénz értékéről, és egyébknt 90%ig biztos vagyok benne hogy félúton ki fog nézni egy másik telefont, ami olcsóbb, és rájön hogy nem éri meg...ha meg megveszi azt, rá fog jönni hogy nem éri meg az árát, és legközelebb nem nézi ki a legdrágább telefont a piacon :) Szerintem mondd neki hogy gyűjtögessen, és a pénzével azt csinál amit akar...
2010. ápr. 18. 09:02
 14/22 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen felesleges.még a kamera is egy ennyi idősnek. én 14 éves vagyok és Samsung E250-em van.. tökéletes arra a célra hogy tudok telefonálni, zenét hallgatni.. szerintem egy ilyen kisgyerek simán elhagyja a telefont meg nem vigyáz rá alaposan.
2010. ápr. 18. 17:05
 15/22 anonim válasza:
nokia 6300
2010. ápr. 19. 19:08
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem semmiképp ne vegyetek neki érintőset! én 10 évesen kaptam meg az elsőmet szintén, csak annyi különbséggel, hogy az nokia 1510-es volt. én még attól is féltem, nemhogy egy ilyentől. 14évesen kaptam meg a legelső érintősemet. de akadtak vele nehézségek, szóval...ezzel még várjatok!
2010. ápr. 20. 02:15
 17/22 anonim ***** válasza:

egy nokia 5300-ast szerintem bevállalhattok! mondjuk egy fiús sötétkékben, vagy feketében! nekem volt és nagyon szerettem.

amúgy érintősben meg korántsem a samsung a legjobb. tök buta telefonokat csinál. lást: corby, star, diva... alig tudnak valamit. lg már inkább. meg a nokia. de már inkább android. bár egy 10 éves fiú esetén erről még ne is beszéljünk.

2010. ápr. 20. 16:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Mondd neki,hogy kap egy max. 10 000 forint értékű telefont.Lemakrózod,mindenről pontos jegyzetet készítesz.Minden nap el kell vinnie suliba,használnia kell.Ha nem okoz kárt benne (egy karc se eshet rajta,mivel a kijelzőnek ez a végét is jelentheti) megveheti,és támogatod is,ha látod hogy szorgalmasan gyűjt.
2010. máj. 7. 18:11
 19/22 anonim válasza:

amit Te akarsz telefon kb anynit tud mint az LG..a 10 éves gyerekenk kb ugyanolyan tudású telefon kicsit durva =)

Nekem BL40-em van ,de 18 éves vagyok..bár az eltelt 5 évben több és nagyobb tudású telefonjaim voltak/vannak ,mint apukámnak..12éves tesómnak is n95-je van,szal végülis 10 évesnek első telefonnak lehet,hogy túl drága lenne,mert még meg kell tanulnia vigyázni rá,ne hagyja el.

2010. máj. 11. 18:10
 20/22 anonim válasza:
Sőőt.. a BL40 jóval többet tud..xD
2010. máj. 11. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!