Milyen telefont tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában? ( 2016/07)
Szóval telefon vásárláson gondolkodom, mivel a mostani teljesen behalt, random kikapcsol, lefagy stb
Olyan középkategóriára gondoltam 60 nagyon max 70 ezer forintért milyen telót javasolnátok ezen igények mellet:
- Jó kamera elől-hátul
- Full HD kijelző
- Egy normálisabb processzor
- Ne noname márka ( mivel most a noname-mel szívtam meg ennyire)
Én ennyi pénzért Xiaomi Redmi Note 3 PRO-t ajánlanám. Nem noname telefon és nagyon megéri az árát(nekem is ilyenem van és sokkal jobb mint az előző Xperia Z2-m valaha volt).
Ha mindenképp valami itthon is ismertebb márkát szeretnél akkor esetleg LG Nexus 5X 16gb, csak ezzel 2 komolyabb bajom van: 1. ugyebár 16GB fix, nem bővíthető tárhelyed van ami eléggé kevés szerintem; 2. a 2GB RAM ami habár most elég még, meg hát azt is figyelembe kell venni hogy stock Androidról van szó, de mivel mostanában nagyon sok csúcstelefon 3-4 sőt 6(!!!) GB RAM-mal van felszerelve, nem árt tartani a lépést szerintem.
Nos nem tudom így ami hirtelen eszembe jut:
Huawei:
Mo.-n(is) igencsak népszerű márka
16GB tárhely, de ez bővíthető tehát rendben van
Jobb támogatottság Mo.-n
RN3 PRO:
Olcsóbb kb 10Kval
Hardveres teljesítményben jobb(SoC, RAM és tárhely szempontjából is)
Mo.-n nem valami ismert márka így a támogatottsága is rosszabb itt
B20-as(800mhz LTE) hiánya(a 800mhz-s LTE-t nem támogatja így kis városokban/falvakban illetve útközben rossz a Mobilnet, de nagyobb városokban kiváló)
Az alap MIUI rendszert szokni kell, én pl lecseréltem CM13-ra, nekem a stock android jobban bejön
hirtelen ennyi jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!