Szerintek melyik jobb telefon? Sony xperia Z5 compact Samsung galaxy A3 (2016) Samsung galaxy A5 (2016)
Ezek közül a z5.
Off: minek az előlapi vaku?! Átlagos selfie távolságból kisüti a szemed és értelmezhetetlen fejed lesz a képeken...
#2-es: ha a 13mp jó, akkor a Sony 23mp-je?:DD
Amúgy meg 8mp-től már nem nagyon számít, kivéve ha 4K-ban akarod nézni.
+Amúgy is a Sony
5-ös vagyok, nekem Sony z5 compactom van és egyáltalán nem nyújtja a fejet. Nagyon jó minőségű az előlapi kamerája, más telónak a hátsó se ilyen jó.
Otthon van még egy IPhone 6 és egy 2015-ös A5. Mindegyik jól fotóz, de a Samsung és a Sony a legjobb. Na a kettő közül már nehéz a választás.
Amúgy, ha nem csak a fényképek minőségét nézzük akkor a z5c. Hogy a te általad említett telóknál maradjak a Samut és Sonyt hasonlítom össze. Egyik se rossz, de azért az A5 lassúcskább. Igaz ez, mint mondtam, csak 2015-ös.
De mivel én a Sonyt használom, ezért arról mondok véleményeket. Alapjáraton egy nagyon jó, könnyen kezelhető, szerethető telefon. Én márciusban kezdtem el használni, de nem okozott csalódást. Nálam is a fotózás alapvető feltétel volt, de ez a teló minden tekintetben megállja a helyét. Az oldalakat, játékokat seperc alatt betölti, az akku sokáig bírja- főleg a stamina módokkal- az alap 32gb tárhely megfelelő, a zenéket jó minőségben játssza le, vízálló stb. Egyetlen hibája a melegedés. Ennek a snapdragon810 az okozója ami néha zavaró, de a hőmérséklet ellenére ugyanolyan gyors. Ez általában 2-3-4 óra folyamatos internetezés, 0,5-1 óra folyamatos fotózás szintén ugyanennyi idő videó, kép-illetve filmnézés után következik be. Ez egy picit zavaró, de ugyanúgy működik minden. Esetleg a melegedés tapasztalása után fél órával egy röpke időre lefagy, akkor ki kell lépni és kész. Utána várni se kell, megint minden jó lesz. Ez most szörnyűnek hangzhat, de nem vészes. Pozitívumnak sorolható még a gyors töltés- külön gyorstöltö nélkül. Fura, de nehéz jókat mondani róla, mert az én elvárásaimnak annyira megfelelt, hogy azt tudom mondani: ilyennek kell lennie egy mai telefonnak. Az előbb említett apró hiba meg belefér, még se lehet tökéletes, akkor mit raktak volna az Xperia X-be ;D
Remélem tudtam segíteni.
[most is a telómról írtam;)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!