Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni az iPhone 5S készüléket 2016-ban?

Figyelt kérdés

Nagyon jó áron vehetnék ki a telefonszolgáltatómtól a következő 2 évre egy iPhone 5S készüléket. (kb. 40 ezer forintért).

Korábban volt dolgom iOS rendszerrel, 2 éve egy iPhone 4S telefont birtokoltam. Nagyon szerettem, viszont 2016-ra bizony kiöregedett - határozottan tapasztaltam a készülék gyorsaságának csökkenését.

Az már tudott, hogy az 5S idén megkapja a legújabb rendszerverziót, az iOS 10-et, de vajon a 11-est megkapná 2017-ben? Mit tennétek az én helyemben?

Válaszotok előre is köszönöm! :)

2016. júl. 26. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem eri meg foleg 2vere sztem max 1evig lesz mwg hasznalhato
2016. júl. 26. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
SE jobban megéri
2016. júl. 26. 20:09
 3/12 A kérdező kommentje:
Az SE a másik véglet, viszont szerintem megvárom, míg kijön a 7-es iPhone. Valószínűleg (sőt, valamennyivel biztos) olcsóbb lesz az SE az új széria megjelenése után.
2016. júl. 26. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Azt csak az Apple tudja, mikor vezetik ki az 5S támogatását.

Ha a Te helyedben lennék, felmondanám a szerződést, eladnám a 4S-t, vennék valami 5S korabeli androidos csúcsmobilt használtan, meg egy feltöltőkártyás SIM-et, és sose aggódnék többet a telefonszámla miatt. De az én vagyok :)

Hogy neked mi éri meg, azt neked kell eldöntened. Ha így is, úgy is fizetni fogod a telefonszámlát, 40e nem rossz ár egy 5S-ért.

2016. júl. 26. 21:13
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem szükséges itt reklámoznod az android szarodat. Az Apple nem az a faja, aki olcsóbban fogja árulni a termékét,ha kijön az új
2016. júl. 26. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha az apple.com/hu-n szeretnéd majd megvenni, akkor természetesen egy százalékos árcsökkenés nem lesz, kár remélni. Viszont, ha az eMAG.hu-ról, vagy más ilyen oldalról rendelsz majd, akkor valószínű, hogy le fog menni az ára, minimum egy tizezressel. Ajánloma a Mediamarkt-ot, vagy a román [link] (ALTEX-et). Itt rendszerint nagyon jó árak vannak. Szerintem szállítanak Magyarországra is, ha nem, akkor Ártándtól az első városban van egy Altex üzlet (Nagyváradon), és fel lehet venni a csomagot. Angolul tudnak, valszeg. magyarul is. Én egy éve vettem ismerőssel egy S3-at és majd HÚSZEZER FORINTTAL(átszámolva RONból) olcsóbb volt, mint az eMAG-on.

Példa az i6S-re:

eMag.ro: [link]

altex.ro [link] /iphone-5s-apple-16gb-4-8mp-wi-fi-space-gray.

Ha vársz, és figyeled az ajánlatokat, akkor valszeg. ismét lesz valami kedvezmény, nagy különbséggel.

Ha viszont nem határmenti vagy, természetesen nem ri meg Váradról venni.

2016. júl. 27. 15:18
 7/12 anonim ***** válasza:
iPhone 5S-re akartam írni
2016. júl. 27. 15:20
 8/12 anonim válasza:
A 4S 2011 -ben őszén jött ki és idén ősszel veszti el a támogatását, ez 5 év. Az 5S 2013 -ban jött ki, ezalapján 2018 -ban veszti el a támogatottságát. De mivel a hardver ugrás 2013 -ban volt a legnagyobb biztos vagyok benne, hogy tovább lesz ennél is támogatva legalább egy évvel. Szóval 2 évre maximálisan megéri.
2016. júl. 27. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyertelmuen megeri, plane 40 korul. Az bago ar egy iPhone-nak
2016. júl. 27. 22:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ma kaptam egy iPhone 5S-t Telekomtól 109k-ért.. MEGÉRI!!
2016. aug. 13. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!