Szerintetek megéri megvenni az iPhone 5S készüléket 2016-ban?
Nagyon jó áron vehetnék ki a telefonszolgáltatómtól a következő 2 évre egy iPhone 5S készüléket. (kb. 40 ezer forintért).
Korábban volt dolgom iOS rendszerrel, 2 éve egy iPhone 4S telefont birtokoltam. Nagyon szerettem, viszont 2016-ra bizony kiöregedett - határozottan tapasztaltam a készülék gyorsaságának csökkenését.
Az már tudott, hogy az 5S idén megkapja a legújabb rendszerverziót, az iOS 10-et, de vajon a 11-est megkapná 2017-ben? Mit tennétek az én helyemben?
Válaszotok előre is köszönöm! :)
Azt csak az Apple tudja, mikor vezetik ki az 5S támogatását.
Ha a Te helyedben lennék, felmondanám a szerződést, eladnám a 4S-t, vennék valami 5S korabeli androidos csúcsmobilt használtan, meg egy feltöltőkártyás SIM-et, és sose aggódnék többet a telefonszámla miatt. De az én vagyok :)
Hogy neked mi éri meg, azt neked kell eldöntened. Ha így is, úgy is fizetni fogod a telefonszámlát, 40e nem rossz ár egy 5S-ért.
Ha az apple.com/hu-n szeretnéd majd megvenni, akkor természetesen egy százalékos árcsökkenés nem lesz, kár remélni. Viszont, ha az eMAG.hu-ról, vagy más ilyen oldalról rendelsz majd, akkor valószínű, hogy le fog menni az ára, minimum egy tizezressel. Ajánloma a Mediamarkt-ot, vagy a román [link] (ALTEX-et). Itt rendszerint nagyon jó árak vannak. Szerintem szállítanak Magyarországra is, ha nem, akkor Ártándtól az első városban van egy Altex üzlet (Nagyváradon), és fel lehet venni a csomagot. Angolul tudnak, valszeg. magyarul is. Én egy éve vettem ismerőssel egy S3-at és majd HÚSZEZER FORINTTAL(átszámolva RONból) olcsóbb volt, mint az eMAG-on.
Példa az i6S-re:
eMag.ro: [link]
altex.ro [link] /iphone-5s-apple-16gb-4-8mp-wi-fi-space-gray.
Ha vársz, és figyeled az ajánlatokat, akkor valszeg. ismét lesz valami kedvezmény, nagy különbséggel.
Ha viszont nem határmenti vagy, természetesen nem ri meg Váradról venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!