Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen samsung telefont...

Milyen samsung telefont vegyek? 2016

Figyelt kérdés
Samsung galaxy j5 2016 és a samsung galaxy a5 2016 tetszik, de nem tudom hogy jobb e annyival az a5 amennyivel drágább. Légyszi ne írjátok hogy vegyek Huaweit mert nem tetszik hogy nincs menü, xiaomi telefont sem szeretnék csak a samsungok között válogatok. Melyiket vegyem meg szerintetek?

2016. júl. 17. 19:29
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. Senkit nem pontozok le. Azért szeretem a jó fényképezős telefonokat mert az mindig nálam van és nem kell cipelni a fényképezőt is, sokkal praktikusabb :)
2016. júl. 17. 22:36
 22/24 anonim ***** válasza:
34%

Viktória kedves!

Ha Samsung akkor csakis S6/S7 ezekből is az Edge változatot ajánlom. Nekem mindkettő van. Az S6 Edge tavaly májusi. A kijelzőnek az üvege a sokszázadik leesés után egy hegyes tárgytól berepedt,majd másnap a rücskös betonra esett. Azóta is így működik kb.1éve már.

Nagyon stabil és nagyon szerethető szép, kézreálló tényleg OKOS telefon. Nagyon megvagyok elégedve a mai napig.

Az S7 Edge-vel annyi a gondom, hogy a tenger vízét nem bírja. A vízállósága ellenére a töltőnél ázott be. Gariban megcsinálták 3 hétig vártam rá :( igaz mindez Olaszországban. Csak annyi a szívás vele, hogy mivel Olaszban vettem a telefont így a magyarországi házhozjövő szerviz szolgáltatást nem lehet vele igénybe venni. Itt meg ilyen nincs.

Szóval a kérdésedre a válasz: minden szempontból S6 Edge a jobb telefon. Az S7 Edgének viszont valóban szebb és élesebb a képe mint a 6-é. De ezt csak akkor veszed észre ha már mindkét készüléket használtad.

Üdv.atti

UI: telefon vásárlásnál nem figyelmen kivül hagyható szempont a RAM nagysága. Az A5-nek nem tudom mekkora, de az S6/7-nek 4Gb. Ezzel nagyon sok program telepíthető és nem lassúl be a telefon.

2016. júl. 18. 10:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Már nem aktuális de én egy Verne Apollo-t ennék. Cseszett jó telefon,10 magos proci,3v.4 gb ram 5.5 colos... és nem negyed millió hanem 80k.
2016. okt. 21. 07:25
 24/24 anonim ***** válasza:
Vennék*
2016. okt. 21. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!