Megéri venni Galaxy J5 (2016) -os telefont?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szívesen olvasnék, ha van. :)2016. júl. 16. 04:18
1/6 A kérdező kommentje:
A p8 lite-ot ha kérdetem senki ne tanácsolja, mert hányingerem van attól a telefontol szerintem nagyon ronda.
2016. júl. 16. 04:20
2/6 BM-Striker válasza:
Minimáli különbség vab2 kettő kinézete között
3/6 BM-Striker válasza:
Ne vedd figyelembe, véletlenül nyomtam enter-t.
4/6 anonim válasza:
Nem eri meg egyaltalan ennyi penzert kapsz normalis mobilt is pl redmi note 3pro, vernee appolo lite ha meg 5" kell akk redmi 3pro
5/6 anonim válasza:
Én nagyon szeretem! Nem bántam meg,hogy ezt választottam. Jó a fogása, rengeteget nyüstölöm és eddig semmi negatívum.
6/6 Trevor. válasza:
Nem éri meg. Asus Zenfone 2 laser ZE500KL olcsóbb, jobb kamerája van és van rajta gorilla glass 4. De egy Xiaomi Redmi 3 pro, Vernee Apollo Lite érné meg a legjobban ebben az árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!