Milyen telefont vegyek 2016-ban?
A közeljövőben meg fog jelenni a Google új telefonja(ara project a kódneve)és szeretnék telefont váltani.
Iphone-on is gondolkodok(6,mert a 4.7col mindenképpen kell)
Tehát:a telefont netezése
Zenehallgatásra
Játékra
Fotózásra és persze telefonálásra használnám
Hosszú távra tervezek(3 évre kb.)
Előre is köszönök mindent!
Tehat meg fog jelenni egy uj Google telefon, es te _most_ akarsz egy ujat, ami akar iPhone is lehet?
Csak en nem ertem, vagy tenyleg teljesen osszefuggestelen a kerdesed?
Szerintem is egymásnak ellentmondó tények!
A Google az Android tulajdonosa, Apple/iPhone/iOS családhoz semmi köze! Még csak nem is 1 árkategória, mert a Google saját telefonja az LG, a Huawei, és a Motorola által is gyártott különböző Nexus-szériás mobilok, amiken Stock Android van!
*mármint hogy nem mindig 1 árkategória.
"Ultrastabil" rendszer, és nem bővíthető memória - mindössze ebben hasonlít az iPhone-okhoz.
Elnézést csak fáradt vagyok.
Az a lényeg hogy új telefont szeretnék venni
100k körül
És nem tudom hogy érdemes-e most venni vagy várjak
És az iphone 6-nak melyik androidos konkurense ami kb. Egy szinten van vele(tudom hogy nagyon nem lehet összehasonlítani és azt is hogy más árkategória)
Tehát olyan teló kéne ami megbízható
Pl.egy Htc m széria
Vagy milyet érdemes
Androiddal az a bajom hogy belassul(mint a mostani samsumg)
Azért az Androidos telefonok sem mind egyformák, nem mindegyik lassul be olyan hamar!
Abban viszont igazad van, hogy az Androidos telefonokat nem teljesen lehet összehasonlítani egy iPhone-nal, mert az iOS a Stock Android konkurense, amik bizony nem kispályás rendszerek, hardveresen viszont amit egy iPhone tud, azt Androidosból egy 40 ezer Ft-os telefon is tudja (például 1.2 GHz processzor, 1 GB ram, 5 MP előlapi kamera).
Amúgy iPhone 6-ot legfeljebb csak használtan kapsz 100 ezer Ft körül, mert újonann még a 16 gigás is 150 ezernél kezdődik!
Szóval Androidos fronton árban a Huawei Nexus 6P, tudásra viszont "csak" az LG Nexus 5X a legjobb alternatívája, viszont 100 ezer Ft körül az LG G4 és a Huawei P9 Lite a legjobb Androidosok.
xiaomiknál is nézegettem(redmi 3 pro)
Azt hallottam hogy androidosok"királya" a nexus
szóval valószínűleg azt fogok venni
köszönöm a választ!
Az a baj a mai telefonokkal hogy egy-két évnél egyik se bír többet(kivéve a negyedmilliós csúcsmodellek)
A xiaomiról csak jót olvastam mindenhol
Én főképp VR-hoz használnám
Tehát ez a note 3 pro tökéletes lenne
Nekem csak a vásárlásával van a bajom mert nem szeretek a neten vásárolni
Valakinek valami tipp vagy ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!