Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google Nexus 6 vs Iphone 6....

Google Nexus 6 vs Iphone 6. Melyiket vegyem?

Figyelt kérdés

Szerintem a két telefon körülbelül hasonló kategória. Az érveim:

Iphone 6 pozitívum: MacBook pro-m van otthon, jól tudnának egymással kommunikálni

Iphone 6 negatívum: Nexuspárti vagyok, sosem volt almás telefonom, át kellene rá szokni. Zavar hogy mindenkinek olyan van, hogy "kommersz". Félek hogy összetörne, nem nagyon látok nem törött Iphone-oket. :D

Nexus 6 pozitívum: Előző telefonom Nexus 5 volt, nagyon elégedett voltam vele, tudom mire számíthatok

Nexus 6 negatívum: A MacBookommal nem tudom szinkronizálni, méretre nagyon nagy ami lehetetlenné teszi az egykezes használatot.

Összességében ti a helyemben melyiket vennétek? Mindkettő 185 000 környékén hozzáférhető de az Iphone 16 gigás, a Nexus 32.

2016. júl. 17. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a 32 giga miatt a Nexus, 16 nagyon kevés.

Abból használhatsz kb 10-et, pár frissítés után már csak 7-8-at.

2016. júl. 17. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó, de a Nexus nálam helyből kiesne a mérete miatt, az iPhone sokkal "kezesebb".

Törni meg pont annyira törik mint bármelyik más fém/üveg telefon.

A Nexus mellett egyedül a 32GB szól, de engem az sem venne rá hogy megvegyek ekkora tepsit.

2016. júl. 17. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nexus 6. Ha esetleg a 6P is szóba jöhet az még jobb.
2016. júl. 17. 18:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, most a 6P-t néztem de annak nem tetszik az a "csík" a tetején... Meg kicsit óvakodom a huaweitől... Nem tudom mi legyen.
2016. júl. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!