Melyik telefont válasszam?
Sziasztok, azért kérem a ti segítségeteket, hogy a tapasztalataitok alapján segítsetek telefont választani.
85ezer ft-ból szeretnék venni egy középkategóriás androidos telefont. Ezt a kettőt néztem ki:
Huawei P9 Lite
LG Google Nexus 5X 16GB
Melyiket ajánlanátok? Azt bizony tudom hogy a P9 erősebb hardverrel rendelkezik, de a Nexusokról meg csak jót hallok.
Valóban, a P9 Lite hardveresen a második legerősebb telefon 100 ezer Ft alatt, ráadásul a legfrisebb Android, a 6.0 Marshmallow van rajta.
A Nexus 5X átlagosabb, ráadásul a memóriája sem bővíthető, sikere abban rejlik, hogy Stock Android van rajta, ami elképesztően stabil, és maga a Google által támogatott.
Viszont a Huawei önmagában nagyon stabil telefonokat csinál (tapasztalat), nem mellesleg sokkal újabb is a P9 Lite, egyikkel sem jársz rosszul, de személy szerint én egyértelműen a Huawei-t venném!
"és maga a Google által támogatott"
Én inkább úgy mondanám, hogy ezen gyakorol. :)
:-) a Google nem tamogat semmit es senkit ! O csak penzt csinal.
Az Apple igen, az tamogatja az iPhone-t es az iOS-t is. Kulon kulon is es egyben is mint komplex termeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!