Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Z2-re vagy Z3-ra erdemesebb...

Grieves13 kérdése:

Z2-re vagy Z3-ra erdemesebb valtani?

Figyelt kérdés
Ket eve vettem egy Xperia Z1-est. Meg voltam vele elegedve, meg most is valamilyen szinten, de elegge belassul neha. Igy megfordult a fejemben, hogy valtani kellene. Mivel a Z szeria bejott, ugy gondoltam nem cserelnem masra, de nem igazan tudom, hogy erdemes-e Z3-at venni, vagy boven eleg a 2-es? Egyebkent a Z2-rol anno azt hallottam, hogy elegge hajlamos a forrosodasra. Ezt javitottak mar?

2016. júl. 15. 13:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi volt az indok, miért nem cserélték ki? Csak mert a nagybátyámnak kicserélték...
2016. júl. 17. 21:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Először anyum volt bent és azt mondta neki a srác,hogy ez biztos az ő hibája... Aztán bementem vele én is akkor azt mondta a srác,hogy nem rendeltetésszerűen használtuk a telefont, aztán jött az a probléma,hogy el kezdett leválni a műanyag hátlap akkor visszavittük és akkor is azt mondta a ugyanaz a srác, hogy biztos nem rendeltetésszerűen használtuk a telót meghogy mi szedtük le a hátlapot. Ekkor mondtam neki,hogy akkor a fogyasztóvédelemhez fordulok aztán egyből kicserélte a kis h.lyegyerek :D
2016. júl. 17. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!