Z2-re vagy Z3-ra erdemesebb valtani?
Először is, a modorodat nem minősítem.
Másodszor, a tesztelők sokszor hetekig használják a mobilokat, nem egy napig. És általában kicsit többet értenek hozzá, mint egy átlag user (lsd.: te vagy én)
A melegedésről annyit, hogy ismerősöm Z2-je 10 perc subway surf alatt annyira felforrósodik, hogy szinte meg se lehet fogni. Jah arról nem is beszélve, hogy attól repedt meg a hátlapja, hogy megfotuk! Felvette az asztalról, és hallani lehetett, hogy megreped. Ennyit az üveg hátlapú mobilokról. Egyébként nagyon jó, hogy ugrálsz a "tapasztalattak, eközben meg egy olyat világosítasz fel a g4 tulajdonságairól, akinek 11 hónapja van g4e.
PS.: Sosem értettem azokat az embereket, akik a pénzükkel hencegnek egy anonim weboldalon. Nem leszel attól több, hogy elmondod, milyen telefonjaid vannak/voltak. mert itt szóba se került a Z5 vagy az S7...
Sony ellenes ember? A G4 előtt X10em, megy M2m volt :) egyébként azt mondtam, hogy nem éri meg azárát. Már papírforma szerint sem. Nézd. Z5, tavalyi csúcshardver, idei flagship áron. Z3 2 generációval ezelőtti csúcshardver, előző generációs csúcshardver árán (amit a jelenlegi középkategória /snapi650/ szét aláz) Szerintem az egyetlen telefon a Z sorozatban, az a Z3 plusz.
Egyébként nem lenne baj a Sonyval, ha nem szálltak volna el az árakkal. Nameg az X sorozat se lett épp nyerő :/
A kamerához meg csak annyit, hogy szenzort tudnak csinálni, de valahogy a szoftver sosem akar összejönni :/
16# a Samsung is ugyanúgy túl van árazva és az Apple is (az utolsó már túlzás is 3 éves 5s 100k vicc) és lassan a feltörekvő kínai gyártók telefonjai is túlárazottak lesznek mert sokan keresik. LG nem túlárazott, de nem is olyan jó pl. G2 lejövő hátlap, sárgulós kijelző, G3 nem bírta el a hardver a felbontást, G4(tapasztalat) a kamera nem mindig működik + egy két nagyobb játéknál felforrósodik, G5-ről még nincs tapasztalatom.
17# Z3+ nincs személyes tapasztalatom,de egy kollégámnak az van és azt mondja,hogy nem jó mert melegszik de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!