Grieves13 kérdése:
Z2-re vagy Z3-ra erdemesebb valtani?
Figyelt kérdés
Ket eve vettem egy Xperia Z1-est. Meg voltam vele elegedve, meg most is valamilyen szinten, de elegge belassul neha. Igy megfordult a fejemben, hogy valtani kellene. Mivel a Z szeria bejott, ugy gondoltam nem cserelnem masra, de nem igazan tudom, hogy erdemes-e Z3-at venni, vagy boven eleg a 2-es? Egyebkent a Z2-rol anno azt hallottam, hogy elegge hajlamos a forrosodasra. Ezt javitottak mar?2016. júl. 15. 13:47
2/22 anonim válasza:
Mennyi a keret? Egyébként úgy tioore Nexus 5X-LG G4-Galaxy S6ot ajánlanék kerettől függően.
4/22 anonim válasza:
Z3 pont hogy megéri,nem tudom miről beszél az első. Én Z3-ra cserélném vagy esetleg még Z5-re.
5/22 anonim válasza:
Snapi 801 + szar kamera + melegedés 80-90-100ezerért?
6/22 A kérdező kommentje:
A szar kamerát egy picit erősnek érzem, de nem is vagyok az a nagy fotós... Egy-két családi kép aztán csókolom, ahhoz nem kell, hogy kitudja mit tudjon a kamerája + a fullHD-nál nagyobb felbontású videofelvétel se húz különösebben... :D
2016. júl. 16. 00:40
7/22 anonim válasza:
5# amiket te leírtál már rég nem igaz a Z3-ra.
8/22 anonim válasza:
Meg amiket a 2# válaszodba ajánlottál azok is melegeknek. Az LG G4 testvéremnél felforrt amikor játszott vele, a galaxy s6 is fel tud forrósodni + a touchwiz ki tudja mikor lassul be rajta. Úgyhogy h.lyeséget ne beszéljél.
9/22 anonim válasza:
Fura, az én G4em nem melegedik Asphalt 8 alatt... Max langyosodik :D Az S6al nincs tapasztalatom, de arrol sem hallottam túl sok melegedési problémát. Nameg inkább hiszek több hozzáértő embernek akik tesztet írnak, meg magamnak, mint egy név nélküli gyikes fórumozónak...
10/22 anonim válasza:
Ebből látszik,hogy mennyit buta vagy... Én Z3-at használok 2 éve... Tavaly vettem mellé egy Z5-t, most meg egy S7-et ebbe a hónapba, úgyhogy hidd el sokkal több tapasztalatom van a Z3-al mint a magadfajta buta i.d.i.ó.t.a embereknek akik csak a tesztekre verik a nyálukat, akik csak egy alkalommal nézik meg a telefont és annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!