Baj ha az Iphone SE-m feher szinu es en fiu vagyok? Ciki?
@#16
Szerintem azért jött a drága PC-vel,mert elkeztél "olcsójánosozni".Nem fogok most mindent leírni,minden hülyeségre reagálni,csak annyit mondok,hogy okostelefon-buta felhasználó.Az Androiddal nincs semmi baj,csak érteni kellene hozzá.Míg az iPhone alapból a buta felhasználóra van tervezve.Elavult is.Már akkor,amikor kijön a gyárból.Technikailag semmivel sem veszi fel a versenyt.Olyan,mintha azt mondanád,hogy a Pentium4 az marha jó,mert Intel és a 486-os egy forradalmi gép volt.Volt.Valamikor régen...
Baj van az iPhone-nal?Hibakódok mögé rejtik a problémát,amivel nem tudsz mit csinálni.Elküldöd szervízbe és megint át vagy verve.Úgy,mint akkor,amikor megvetted...
"Olyan,mintha azt mondanád,hogy a Pentium4 az marha jó,mert Intel és a 486-os egy forradalmi gép volt.Volt.Valamikor régen... "
Csakhogy ez a Pentium 4 felveszi a versenyt a 8 magos processzorokkal, és hasonló teljesítményben van.
De nem szeretnék tovább vitázni, nem vallás ez hogy a másikra erőltessük.
Úgy alakult, hogy van egy iPhone-om
Amellett, hogy leszarom kinek mi a véleménye a telefonomról, meg sok egyéb más témában, tudtam olyan tokot venni a telefonra, ami tetszik, mellesleg a tok miatt ember nem mondja meg, hogy ez egy almacsutkás teló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!