Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Baj ha az Iphone SE-m feher...

Baj ha az Iphone SE-m feher szinu es en fiu vagyok? Ciki?

Figyelt kérdés

2016. júl. 13. 16:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Hogy jön ide egy mobilos témához?..
2016. júl. 13. 17:05
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

Miért rossz a szövegértésem?

"Vannak viszont jó androidos készülékek, lásd a Oneplus 3, Huawei széria."

A OnePlus és a Huawei mióta Nexus?

A Samsung meg a többi kit érdekel? Az android előnye, hogy azt kapod, amiért fizetsz. Ha olcsó 20000 Ft-os vackot veszel a T-mobilban, akkor persze ne nyavalyogj. De továbbra is tény: feleannyiért vehetsz olyan androidos telefont, ami gyorsabb, és tovább tart, mint a neki szánt ifony konkurencia.

2016. júl. 13. 17:09
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Úgy, hogy te hoztad ide: "ami annyira sebezhető mint a Winfos"

Ne legyél már ennyire korlátolt.

2016. júl. 13. 17:11
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert én végig a túlárazott Samsung termékeket hasonlítottam az iPhonehoz, nem az olyan jobb androidos telefonokat, mint a Oneplus, Huawei, vagy az általad említett Nexus. Ez így van, 20 ezer forintért nem lehet kapni használható mobilt, minimum 50 ezer újonnan, és akkor sem Samsung. Még mindig nem értek veled egyet, hogy akár egy Oneplus tovább bírja, mint egy iPhone. Lehet hogy jobb dolgai vannak, de véleményem szerint hamarabb lassul be, mint egy iPhone.

És akkor még a support szolgáltatások, és a customer service minőségéről nem is volt szó, ez is fontos egy 100 ezer forintnál drágább terméknél, illetve az alkatrész elérhetősége.

2016. júl. 13. 17:13
 15/26 anonim ***** válasza:
Viszonyítási alap volt, mivel hasonló mennyiségű vírusbázis van mindkét platformra, te pedig menőzés célján hoztad fel a PC-d, ki is emelve hogy "high-end". Azon futhat akár Linux is, nem?
2016. júl. 13. 17:14
 16/26 anonim ***** válasza:

Látom még mindig nem érted. Az elavulás azt jelenti, hogy a gyártó már nem támogatja az adott készüléket, vagyis nem jön rá frissítés. Az Apple egyik leggusztustalanabb technikája az, hogy nem engedi frissíteni a régebbi a készülékeit. Így azok az alkalmazások amiket már az új ios-re csináltak, nem lehet telepíteni. Alapvető alkalmazásokat nem tudsz feltenni, mint pl a twitter, vagy a facebook. És arra sincs lehetőséged, hogy jó, nem kell akkor a legújabb, jó lesz egy régebbi is. Gyakorlatilag dobhatod ki a kukába. Erre mondtam a iPad-et mint példát, ami 2 évig volt támogatott, de nyugodtan mondhatnám a iPod Touch 2G-t, vagy még som más terméket is. Ez egy közismert taktika, amit "Planned obsolescence"-nek hívnak, és Apple előszeretettel alkalmazza.

Na ilyen nincs az androidon. Egyrészt tovább kapjuk meg a frissítéseket, másrészt ha már nem is kapunk, akkor is le tudjuk tölteni az új alkalmazásokat, még ha nem is úgy működnek, mint a legújabb nexus-on mondjuk.

Alkatrész elérhetősége? Na igen... mennyibe is kerül egy új Apple thunderbolt kábel? És egy sima usb Androidhoz? Ennyi.

És akkor még a kompatibilitási problémákról nem is esett szó.

2016. júl. 13. 17:23
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

"hasonló mennyiségű vírusbázis van mindkét platformra"

Ahogy PC-n is, úgy Androidon elég ostobának kell lenned ahhoz, hogy bekapj egy vírust. Arról nem is beszélve, hogy Andridon először engedélyezned kell, hogy ismeretlen forrásból telepítsen a telefon, erre egy szép nagy figyelmeztetés is felhívja a figyelmed.

A korlátozás feloldásának pedig olyan előnyei vannak, amiket egy ios-es cuccon soha nem fogsz tudni megcsinálni, max ha feltöröd, de akkor is úgy, hogy emiatt fele olyan lassú lesz a telefonod.

2016. júl. 13. 17:26
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Az Apple marketingje pofonegyszerű: csináljuk egy lebutított, korlátozott telefont, amit az 50 éves, számítástechnikailag analfabéta háziasszonyok is kezelni tudnak, majd támogassuk a cuccot kb. 3 évig. Ha letelt ez az időszak, akkor pedig vegyük rá a birka felhasználóinkat, hogy vegyék meg a legújabb készülékünket, amikbe nem sok újítást raktunk, de attól még marha drágán adjuk.
2016. júl. 13. 17:31
 19/26 anonim ***** válasza:

Én mondjuk speciel a fekete telefonokat szeretem, de húgom barátjának az iPhone 5S-je is fehér, de nem foglalkozik a színével.

Egyik ismerősöm pedig fiatal 22 éves családapa (csakhogy félreértés ne legyen), és Ő pedig kifejezetten pont a fehér telefonokat szereti, régebben a Galaxy S Advance-e és a Galaxy S3-ja is direkt olyan volt, szóval szerintem abszolút nem ciki!

2016. júl. 13. 17:33
 20/26 anonim ***** válasza:
A drága eléggé relatív, tőlünk nyugatabbra nem nehéz rá összespórolni, csak itt, keleten számít "drágának".
2016. júl. 13. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!