Hogyan győzhetném meg anyukámat, hogy vegyen iphonet?
Mielőtt jönnétek, hogy elkényeztetett vagyok és csak a tömeg után megyek és arra,hogy drága telefonom legyen, egyáltalán nem igaz. Volt már Samsung S Advancem,S 2-őm és most legutoljára Huawei P8-am,ami többször volt az elmúlt egy év alatt a szervízes kezében,mint az enyémben (garanciásan,nem az én hibámból adódóan) És nem az anyagiak miatt,hanem egyszerűen meggyőzhetetlen. Szerinte ugyanannyit tudd, mint a 40 ezres telefonok semmivel se több se kevesebb, pénz kidobás, a telefon telefonálásra való (ez így van, de az én koromban mégis több kell) Nekem nem kell androidos telefon, nem jött be szerintem használhatatlan, 1 hónap után mindegyik lefagyott,kidobott és rengeteg alkalmazás vagy nincs vagy nem úgy van fejlesztve,mint az iOSre.
Iphoneosok kérlek segítsetek :( Hogy tudnám mégis meggyőzni??
17/L
- Nagyon tanulni fogsz következő évben.
- Majd jövőre mész nyári munkára (vagy már idén mehetsz mert amúgy sok munka van ami 17 évesen is elvégezhető) és visszafizeted apránként.
- Ja, amúgy ha látnák hogy többet és jobban segítesz otthon...legalább 1 hónapot akkor talán észrevennék mennyire szeretnél Iphone-t...
Köszönöm szépen!
Hát muszáj leszek igyekezni :)
17 éves vagy. Ha mindenképp kell az iPhone a tükör elé, akkor mire vársz? Itt a nyár. Rengeteg diákmunka van. Én nálad sokkal fiatalabb lányokkal dolgoztam már együtt nyáron.
Vagy az már nem menő?
Én is nagyrészt diákmunkámból vettem meg az iPhoneom.
Legalább látná édesanyád is hogy valóban kell neked az új telefon :)
20/F
"az én koromban mégis több kell" - ez így van, de attól még nem muszály iPhone-t venni, ugyanazokat valóban tudja egy 40-60 ezres telefon is, egy 100 ezres pedig már minden igényedet kielégítené, nem kell ahhoz 150-200 ezres telefon, anyukádnak maximálisan igaza van, tényleg pénzkidobás lenne! Elvégre sok laikus ember, aki nem ért a telefonokhoz, azt hiszi, hogy az ára miatt tényleg olyan jó az iPhone, pedig az ára 70%-ban csak a márkanév, és mindössze 30% maga a telefon. Amennyibe az iPhone kerül, annyiért kb. 3x jobb Androidos telefonokat lehet kapni!
És ha már említetted, a Huawei egyáltalán nem rossz telefon, nekem több mint 1 éve megvan, és azóta is tökéletesen működik, pedig rengeteget használom, most is épp arról írok. Tökéletes telefon nem létezik, bármelyik márka bármelyik típusánál belefuthatsz véletlenül gyári hibás darabokba, ezt nem lehet előre tudni, de attól még nem kell az egész márkát általánosítani! Sógorom édesanyjának pedig van 1 Sony Xperia SP és egy Samsung Galaxy Core Plus, és egyikkel sincs baja, pedig aztán Ő is sokat lóg a Facebook-on. Nem azt mondom, hogy ezek olyan hű de ajánlható telefonok lennének, csak viszonyításképp, hogy egy jóval drágább Androidos mit tudhat.
Szóval inkább szerintem olvass fórumokat, tapasztalatokat, és azok alapján vegyél valami olyan telefont, ami reálisabb, és sokkal inkább megéri az árát, hidd el, hiába adnál ki például 150 ezret egy iPhone-ért, az sem tud többet, mint egy középáras Androidos, max. többen felfigyelnek rá, hogy harapott almás telód van.
Lehet, hogy lesznek itt iPhone-fanok, akik lepontoznak, de nem érdekel, én csak megírtam az őszintét!
Most írom az SE ről, hogy a büdös életben nem vennék a gyerekemnek iPhone-t, hogy menőzzön vele
Ha annyira kell ez a túlárazott szar keresd meg rá a pénzt! Aztán, ha meglesz, gyere vissza rinyálni, hogy nem tudaz rá zenét tenni, a csengőhangot megváltoztatni, drágák az appok...leesett .és nem kötöttél rá biztosítást
Az ugye megvan, hogy az SE 64 GB, ami jó is valamire az biztosítással, üvególiával és normális tokkal kb 230 ezer forint, ami a nettó minimálbér 3x? Felmerült benned, hogy nincs erre anyádnak pénze?
Le lehet pontozni, de ha megteheti az ember, hogy iPhoneot vegyen, nehogy már Ő legyen a szar. Sok érv szól mellette. Egyébként ugye tudjátok, hogy az android egy szabad forráskódú operációs rendszer, ergó ingyenes? Mint a laptopoknál a Linux. Aztán egyes gyártók picit "átvariálják", ki használhatóbban, ki nem. (Lásd Cyanogen OS 12).
Amúgy azt hoznám fel, hogy ezt a telefont, ha normálisan használod, és nem dobálod, akár 3-4 évig is lehet használni, és akkor sem fognak rajta szaggatni a programok, míg egy androidos telefon 2-3 év után érezhetően lassul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!