Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan győzhetném meg anyukáma...

Hogyan győzhetném meg anyukámat, hogy vegyen iphonet?

Figyelt kérdés

Mielőtt jönnétek, hogy elkényeztetett vagyok és csak a tömeg után megyek és arra,hogy drága telefonom legyen, egyáltalán nem igaz. Volt már Samsung S Advancem,S 2-őm és most legutoljára Huawei P8-am,ami többször volt az elmúlt egy év alatt a szervízes kezében,mint az enyémben (garanciásan,nem az én hibámból adódóan) És nem az anyagiak miatt,hanem egyszerűen meggyőzhetetlen. Szerinte ugyanannyit tudd, mint a 40 ezres telefonok semmivel se több se kevesebb, pénz kidobás, a telefon telefonálásra való (ez így van, de az én koromban mégis több kell) Nekem nem kell androidos telefon, nem jött be szerintem használhatatlan, 1 hónap után mindegyik lefagyott,kidobott és rengeteg alkalmazás vagy nincs vagy nem úgy van fejlesztve,mint az iOSre.

Iphoneosok kérlek segítsetek :( Hogy tudnám mégis meggyőzni??

17/L

2016. júl. 12. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
A sok android huszár nyugodtan mehet máshova irigykedni. Próbálj meg otthon minél többet segíteni, esetleg diákmunka. Vagy vehetsz használtan is, úgy olcsóbb és még mindig jobb ezerszer minr egy androidos telefon. Ezt egy majdnem 4 éves iPhone 5-rõl írom aminek semmi baja, nem volt még összetörve se (pedig párszor fogott padlót) senmi akadás nincs, mai napig tánogattja az Apple iOS frissítésekkel. Hosszú távon nincs az az Android ami egy iPhone-al labdába rúg. Ja és mindenki tudja, hogy az iPhone telefon, az Android csak a másolata;)) Sok sikert, remélem hamarosan egy boldog alma tulaj leszel.
2016. júl. 14. 09:57
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Ja, az elõzõ vagyok, csengõhang es zene megoldható ingyen egy 5 perc ügyeskedés alatt, youtube segít
2016. júl. 14. 09:59
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Ennyi sötét embert... A kérdezőnek is válaszolva: DOLGOZ MEG ÉRTE!!!! Mik ezek a sírd ki anyádnál szövegek? Most komolyan. Ha nem dolgozol meg érte nem fogod értékelni, és egy olyan beképzelt "ember" leszel mint ezek itt. És ha megdolgoztál a pénzért, akkor talán nem itt gyakorikérdésekre fogsz irogatni, hanem mobilarénán teszteket olvasgatni, és rájössz, hogy anyunak igaza van. A tökéletesség illúzióját leszámítva egy 70ezer forintos moto g is tud annyit mint egy iphone, csak persze az androidhoz kell egy kis sütnivaló. Ami miatt neked kell az Iphone az az, hogy az a telefon egy státuszszimbólummá vált. Ez nem baj, csak anyud már tudja hogy ez a bolondok exisztenciája, és nem ül fel a hype-nak. Szerintem beszélgess el a szüleiddel. Ja még ez az android sztori nekem sántít, mert nekem az s advancet costum kernellel apám még mindig használja, és nekem honor 6-on van, ami olyan mint a p8 és nem értem hogy hogy lehet használhatatlan (a szervíz marhaságot hagyjuk). De szivesen megveszem ne ülljön ott a szekrényben:)
2016. júl. 20. 22:02
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem hittem volna hogy ekkora vitát vált ki egy egyszerű segítség kérés. De mindenesetre köszönöm szépen mindegyik választ, annak is,aki az android mellet és annak is aki az iphone mellet áll sőt még annak a pár embernek is, aki előszeretettel jött ide kioktatni. Próbálok itthon is sokkal többet segíteni, sőt már küldtem be életrajzot két munkahelyre is. Lehet 3 hónapot kell dolgoznom egy iphonért, de legalább én dolgoztam meg érte, tudni fogom,hogy mások szülei mennyit dolgoztak,hogy a gyereküknek olyan telefont vegyenek,amilyet ők szeretnének. Lehet a fönti monológomból sőt,ahogy elolvasom nekem is úgy tűnik,hogy a többi telefonomat nem becsültem meg ,de szerintem nem így van .. Nem dobáltam elől hátul védős tok van a huaweimen is,üvegfólia, próbáltam kimaxolni a telefont minnél élvezhetőbb és szerethetőbb legyen a számomra,de még is iPhonera vágyom.

Utolsó! Neked meg üzenem,hogy szívesen eladóm neked a P8-at ,viszont csak akkor,amikor már büszke apple tulajdonos leszek,mivel ez a jelenlegi telefonom is. Nem áll a szekrényben :)

2016. júl. 21. 11:26
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Vagy tedd szét a lábad egy 22-25 éves csávónak, csak ügyelj rá, hogy gazdag legyen (a környezetemben 3 ilyen embert is tudok, ők kb korodbeliek, végülis utána mind iphone-nal mászkáltak) "hiszen a te korodban mégis több kell"
2016. júl. 22. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!