Miért éri meg iPhone-t venni? Mivel jobb a többi telefonnál?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom akik tapasztaltak a telefonnal kapcsolatban, lehurrogásra nem vagyok kíváncsi2016. júl. 9. 17:07
1/24 anonim válasza:
Egy felsőkategóriás Android többet tud és rugalmasabb
2/24 anonim válasza:
Többet tud, jobban fagy, meg garantáltan le is fagy 1 év után. Ellentétben egy Őskori Iphone 3GSsel. Nekem volt az, sima 4, most egy 5S van és sosem fagyott le pedig lassan 2,5 éves. Valóban kevesebbet tud mint egy android, de legalább a szoctvere nem egy hulladék.
3/24 anonim válasza:
Nekem iPhone 4S-em van, de a legújabb szoftverrel nagyon akadozik.
Régen simán ment a RR3, most meg annyira szaggat és fagy hogy... :(
4/24 anonim válasza:
2# :Többet tud, jobban fagy, meg garantáltan le is fagy 1 év után."
Te meg garantáltan hülye vagy, hogy elhiszed ezt a marhaságot. Birka almafan...
Iphone-t akkor éri meg venni, ha egy "noob" okostelefon user vagy.
5/24 anonim válasza:
Ne meseled mar be nekem a HTC 626 3 hobapig birta es mar lassult. Latom a lepontozas ment a sok androidos idiotanak. :)
6/24 anonim válasza:
Ja kedves utolso... Ha mar bunkozunk... Attol, hogy neked nem telik ra meg nem biztos, higy valami sz@r. ;)
7/24 anonim válasza:
Nekem telik rá, de akkor sem tartom sokra az iPhone-t. A lányomnak 6s van, (legyen az ő problémája), de mindig az enyémen, vagy az anyjáén lóg. :)
8/24 anonim válasza:
# 5
HTC nem felső kategória. Kínai gagyi. Mint az összes kínai telefont, azt is csak összedobálták. Természetes hogy annál jobb azért az iPhone.
9/24 anonim válasza:
Felőlem lehet minuszolgatni, akkor is ez a véleményem. :)
10/24 anonim válasza:
5vagyok. A HTC japán de ne zavarjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!