Melyik telefont vegyem?
Itt lehet látni a 6.x gyümölcsét . Ami készülék nemrég frissült 6-ra, legyen ez s6 vagy új a5 vagy a többi (ezek voltak mostanában ismerőseimnek) úgy evett meg az android rendszer több 10 %-ot. A zsebükben majdnem hogy 0 használat mellett .
Hülyegyerek! A saját Picasa oldalamon van, nem zavar? Filmet csináljak róla?
Látod ezt az asztalt? ugyan az. És látod a hozzászólásodat? A tied van alul. Nézd meg a kép EXIF-jét, hogy mikor és hol készült. Én tudok bizonyítani. És te?
Na ebből 14% a kijelző. Húha! És benne van 1 óra GPS használat és zenehalgatás. is.
Hoppá, a 35-nél lemaradt a kép
A Mobilarénáról meg annyit, hogy a CPU adatok sem teljesen korrektül vannak megadva. Az ok hogy négy 1,6 gigahertzes, de ott van még négy 2,6 gigahertzes is. Hoppá.
Nem az első alkalom hogy csalnak. Képeket is feltettek tesztképként amiket manipuláltak. Hoppá. És így felhápolták a G4-est hogy hűdejó! :D
# 32
Érdekes, nekem csak egy jött. 6.ö-ról 6.0.1-re. Neked meg 3-4? Akkor te valami különleges státuszban vagy. Mondom én hogy a kezedben sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!