Melyik telefont vegyem?
Kedves kérdező !
Galaxy s6 lenne a befutó , ugyanis a snapdragon 808 - G4 processzora korántsem hűvös fajta. Eddigi minden Lg készülékbemben ugyan úgy snapdragon processzor volt (g2,g3) és egyik sem volt hűvös . Talán még a g2 volt a leghűvosebb . Mivel a telefon nagyon meleg volt használt közben így gyorsabban kupurcant az akksi, mint az amúgy is beépített s6-ban. Ott van a G4-neki műanyag kerete, ami tetszik vagy sem nem minőségi . Az üzemidőt felesleges nézni ugyanis mind a kettő készülék megkapta. Az android M-et ami nagyon durván meríti a telefont ( értsd galaxy s7 Edge 6-8 órás kijelző időből csinált 2-3 órát és ez szinte az összes M-es készüléket érint. Az android rendszer ébren tartja a telefont emiatt folyamatosan pörög . Egy baráti ajánlatot kaptam az s7-re így ki tudtam szállni bukó nélkül belőle és vettem egy iPhone 6s plust. Csak azért írtam le mindezt hogy tisztább legyen a kép , ugyanis egy Apple készülék még mindig nem tud olyan sokat mint egy androidos de a 6s plusom majdhogynem 2,5 3 napot elmegy akár. Ha gondolkodtál iphoneban én azt vennék , és nem azért mert nekem is az van hanem mert gyakorlatilag végre egy telefont megelégedéssel hasznàlok. Mivel a 6s plus más kategória árban és méretben ezért ott van még a sima 6 -6plus vagy kompaktban az SE. Nézd meg őket , hátha megtetszik valamelyik . Remélem tudtam segíteni .
"M-et ami nagyon durván meríti a telefont ( értsd galaxy s7 Edge 6-8 órás kijelző időből csinált 2-3 órát és ez szinte az összes M-es készüléket érint"
Hogy lehet ekkora hülyeséget idehányni, te jó ég...
Note 5-m 5-6 órát bír (M-el) aktív kijelző használat+net...Több ismerősöm telefonjain is (Z5,S6,S7) az android M-el lazán megy az 5-6 óra aktív kijelző használattal + netezéssel együtt...
Kérdező: S6-t vedd ,mert nem melegszik annyira.
# 23
Miért van olyan sanda gyanúm hogy nem volt a kezedben sem S7? Ekkora hülyeséget leírni is nehéz lehetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!