Melyik telefont vegyem?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy s6 vagy lg g4? Melyiknek jobb az akkumlátora? Mert én ugytudom az s6-nak ha a cserélhető akkumlátort nemnézzük a g4-nél, camerája egy fokkal jobb a g4-nek kb ugyanolyan nem?kb 1-2 évre tervezek2016. júl. 8. 10:09
11/39 anonim válasza:
Konkrétan miben jobb? Most az árat ne nézzük.
12/39 anonim válasza:
# 10 Épp hogy nem bírja jobban.
13/39 anonim válasza:
A Mobilarena szerint egy szinten vannak, személyes tapasztalat alapján meg legalább egy fél óra + sot van ugyanolyan használat mellett. Szóval az S6 semmiképpen sem jobb.
14/39 A kérdező kommentje:
G4 akkumlátora rosszabb néztem videót is mobilarenan is azt írják s6 sokkal szebb szerintetek is s6?
2016. júl. 8. 15:02
16/39 anonim válasza:
A Mobilarénát én nem veszem viszonyítási alapnak. Egyszer már kifejtettem hogy miért. Rajta kívül meg sok más, nem csak itthon ismert tesztoldalakon más eredmény jön ki.
17/39 anonim válasza:
2# és miért van ilyen véleményed, legalább indokold meg ne csak a h.lyeségeket írd. Kérdező én az s6-ot választanám mert az ismerősömnek is az van és állandóan dicséri, azért akarok én is samsungot venni most csak én S7-et.
18/39 A kérdező kommentje:
Én is néztem az s7-et de szerintem nemhasználnám ki azt a teljesítményt és ezért nemér meg nekem plus pénzt
2016. júl. 8. 17:59
19/39 anonim válasza:
Szolgáltatásokban nincs akkora különbség köztük. Viszont a kártyabővítés, a kamera indokolja hogy drágább legyen. A hardvert meg szinte azonnal érezni hogy erősebb, amikor használni kezdi az ember.
20/39 anonim válasza:
Nem akarlak lebeszélni egyik telefonról se de én tegnap vettem OnePlus3-mat és szerintem jobban megéri mint az s6 vagy a g4 de ha választani kell a kettő közül akkor s6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!