Iphone Se vagy Huawei P9?
2 hete vettem meg az iPhone SE-t. azt mondhatom hogy nem bántam meg! Nagyon jó kis telefon. A kamerája is nagyon jó.
Megvagyok elégedve vele. :))
Július 13.-a óta használom és csak jó dolgokat tudok mondani róla. Az akkuja nagyon jó. Egyik reggel levettem a töltőröl és másnap este mikor hazaértem még volt 15%-om. Úgy hogy ebbe az időbe fényképeztem, videóztam, neteztem, youtube-ról zenét hallgattam. És máskori is általában 2 naponta töltöm. Reggeltől estig marad olyan 50-60%-ok másnap estére meg kb. 20 és olyan kor már felszoktam tenni tölteni. A kamerájával is megvagyok elégedve. Szerintem ettől, egy átlagos felhsználónak, nem kell több.
Mást nem tudom mit mondjak róla. Nem melegszik. A touch-ID, hiába elvileg ugyanaz van benne mint az 5s-ben, mégis gyorsabb.
Nem vagyok egy android ellenes de más osztálytársaimat elnézve ahogy szenvednek vele nem irigylem őket. A Huawei-ek meg valahogy máshogy vannak összerakva de azok általában nem laggolnak. Ha iPhone és Huawei között vacillálsz akkor szerintem egyikkel se jársz rosszul, viszont azt nem tudom hogy a Huawei meddig fog laggmentesen menni.
Remélem segítettem dönteni. :)
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!