Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone Se vagy Huawei P9?

Iphone Se vagy Huawei P9?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 09:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
61%
Összeszelési és anyagminőségben nincs lemaradva a P9 az SE-től. Viszont a működés simaságában, gördülékenységében az Android még mindig nem éri utol az iOS-t.
2016. jún. 28. 14:28
 32/41 A kérdező kommentje:
A múltkor voltam egy telefonos üzletben és ott ott volt egy Huawei p9 lite. Gondoltam megfogdosom lássam milyen. Mikor feloldottam a képernyőt kisebb laggot vettem észre. Gondoltam lehet hogy csak most volt. Feloldom mégegyszer, ugyan csak lagg. Egy csomószor megpróbáltam még és mindig volt benne kisebb nagyobb lagg. Szóval nem tudom. A P9 is ilyen vajon vagy ha eleinte nem akkor később igen?
2016. jún. 28. 14:33
 33/41 A kérdező kommentje:
Ja és a menüben nem volt semmi lagg csak feloldáskor.
2016. jún. 28. 14:41
 34/41 anonim ***** válasza:
28%
még nem volt a menüben. még...
2016. jún. 28. 18:38
 35/41 A kérdező kommentje:
:) :D
2016. jún. 28. 21:27
 36/41 anonim ***** válasza:
27%
ha nem tudod megkülönböztetni a lite-ot a sima p9-től, és ha a döccenésmentes működés kell, akkor iphone
2016. jún. 29. 06:59
 37/41 anonim ***** válasza:
48%
Bár azért a végére jól lepontoztak a fanok :)
2016. jún. 29. 07:00
 38/41 A kérdező kommentje:

2 hete vettem meg az iPhone SE-t. azt mondhatom hogy nem bántam meg! Nagyon jó kis telefon. A kamerája is nagyon jó.

Megvagyok elégedve vele. :))

2016. júl. 21. 16:28
 39/41 anonim válasza:
100%
Nekem a legtobb ismerősöm iPhoneról váltott Huaweira. Én is most fogok váltani és én is az iPhone és a P9 között gondolkodok, viszont nekem a P9 sokkal meggyőzőbb eddig. Próbáltam mindkettőt és pár éve elfordultam az Androidtól, de a Huaweinél valami mást látok az Androidban is. Ismerőseim visszajelzései alapján is inkább a P9 az, amit érdemes venni.
2016. okt. 16. 13:51
 40/41 A kérdező kommentje:

Július 13.-a óta használom és csak jó dolgokat tudok mondani róla. Az akkuja nagyon jó. Egyik reggel levettem a töltőröl és másnap este mikor hazaértem még volt 15%-om. Úgy hogy ebbe az időbe fényképeztem, videóztam, neteztem, youtube-ról zenét hallgattam. És máskori is általában 2 naponta töltöm. Reggeltől estig marad olyan 50-60%-ok másnap estére meg kb. 20 és olyan kor már felszoktam tenni tölteni. A kamerájával is megvagyok elégedve. Szerintem ettől, egy átlagos felhsználónak, nem kell több.

Mást nem tudom mit mondjak róla. Nem melegszik. A touch-ID, hiába elvileg ugyanaz van benne mint az 5s-ben, mégis gyorsabb.

Nem vagyok egy android ellenes de más osztálytársaimat elnézve ahogy szenvednek vele nem irigylem őket. A Huawei-ek meg valahogy máshogy vannak összerakva de azok általában nem laggolnak. Ha iPhone és Huawei között vacillálsz akkor szerintem egyikkel se jársz rosszul, viszont azt nem tudom hogy a Huawei meddig fog laggmentesen menni.

Remélem segítettem dönteni. :)

További szép napot.

2016. okt. 23. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!