Iphone Se vagy Huawei P9?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 09:46
21/41 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy P9 lesz. :)
2016. jún. 23. 22:38
22/41 anonim válasza:
nehogymár... az iPhone egy minőségibb cucc
23/41 anonim válasza:
"Iphonera a játékokat, zenéket, mindent meg kell venni"
Látom te is csak képen láttál iPhone-t.
24/41 A kérdező kommentje:
Amúgy ja. Én is gondolkoztam és ha már szinte egy árban vanak lehet az iphonet kellene vegyem. És ja kevés alkalmazás van amit meg kellene venni. És androidra is vannak fizetős játékok tehát...
Na majd meglátom még van egy kis idő a vásárlásig. De nagyon at kell gondoljam.
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Ment a zöld mindenkinek.
2016. jún. 25. 17:13
25/41 A kérdező kommentje:
*vannak
2016. jún. 25. 17:13
26/41 anonim válasza:
Zene: Pc n letoltid ituneson atrakod a telóra de van olyan midzser is ahova nem kell itunes. Ha neg ingyen játszani akarsz akkor jalibreak.
27/41 anonim válasza:
"az iphone egy minőségibb cucc", mivan? Azért mert iphone? Pont ezt mondom h ne a hype alapján vegyél telefont, hanem nézz teszteket, tisztázd magadban az igényeidet, és tudatosan válasz telefont!!! Ja és én is szenvedtem itunaszarral, thx soha többé (a vlc-vel nem nagyon szerették egymást (xp)) bár az is igaz h 2 éve hsználtam iphonet, gondolom azóta "nagyon sok minden változott"
28/41 anonim válasza:
Aki ilyen értékben ruház be telefonra az fizessen már elő egy stream zene szolgáltatásra, pl. Spotify-ra. Ami iOS-on fizetős abból Androidon is max. reklámos van ingyen, amiben nézegetheted a 30mp-es videókat...
29/41 A kérdező kommentje:
A Huawei p9-nek nagyon jo kamerája van viszont videózásban nem a lagjobb. Nagyon sötét és olyan mintha nem találá a fókuszt. Legalábbis a tesztvideok nagy részében ezt vettem észre.
2016. jún. 27. 21:02
30/41 anonim válasza:
Fantasztikus. Hülyítsétek azt embert a hülye Huawei-jel. Sőtt mondjátok neki, hogy vegyen valami gyökér Xiaomi-t. Vaaaagy... vegyél J5-ös Samsungot. Mindegyikkel szopni fogsz. Az egyikkel nem annyira, mint a másikkal, de azért mégis mindegyikkel. De ami tényleg a legjobb, az az, ha én azt mondom, hogy vegyél iPhone-t akkor, lepntoznak és összeszidnak. Értelmetlenül :''''D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!