Iphone Se vagy Huawei P9?
Nehogy azt az elavult, megmaradt alkatrészekből összerakott szart vedd. Bár ha nem értesz hozzá vegyél nyugodtan Iphone-t. Hülyéknek lett kitalálva, azok is használják.
Elsőnek írd le mik az igényeid, aztán írunk neked valamit, mert a két telefon nem egy kategória. Az egyik egy facebook-snapchat-viber ribifon, míg a másik egy normális számítógép a tenyeredben. Bár ha nem használod ki akkor marad az Ilom (csak megjegyzem a lom szavam értéke mostmár 200.000Ft, mert benne van az I betű)
Szóval ha nem játszol rajta akkor, valami középkategóriás (100-120k) android, ha csak játszol rajta akkor csak Iphone 6s (zárt rendszerre könnyebb optimalizálni (lásd konzolok)), ha játszani és használni is akarod, akkor valami felső kategóriás android. Bár ahogy feltetted a kérdést én azt mondanám vegyél iphone-t. DE CSAKIS RÉSZLETRE!!!!
Igényeim: Napi használat: Instagram, Facebook, Messenger, (lehet hogy Snapchat is)
Játékokat nem nagyon szoktam játszani lehet azért mert a mostani telefonomon nem egy nagy élvezet. Amugy meg olyanokat hogy Subway Surfers, Crossy Road.
Köszi a választ!
Azt elfelejtettem írni hogy a kamera eléggé számít nekem.
Azt is figyelembe kell akkor venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!