Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone Se vagy Huawei P9?

Iphone Se vagy Huawei P9?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 09:46
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
54%
Meg a faszt se. Az én adroidos telóm 3 éves. Semmi baja. Rengeteget használom, többet ejtettem, mint nem. Az Iphone már darabokba lenne.
2016. jún. 21. 15:14
 12/41 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon keves androidos telo bir 1,5 rvnem többet
2016. jún. 22. 21:21
 13/41 anonim ***** válasza:
Iphone Se
2016. jún. 22. 21:22
 14/41 anonim ***** válasza:
29%

Nehogy azt az elavult, megmaradt alkatrészekből összerakott szart vedd. Bár ha nem értesz hozzá vegyél nyugodtan Iphone-t. Hülyéknek lett kitalálva, azok is használják.

Elsőnek írd le mik az igényeid, aztán írunk neked valamit, mert a két telefon nem egy kategória. Az egyik egy facebook-snapchat-viber ribifon, míg a másik egy normális számítógép a tenyeredben. Bár ha nem használod ki akkor marad az Ilom (csak megjegyzem a lom szavam értéke mostmár 200.000Ft, mert benne van az I betű)

Szóval ha nem játszol rajta akkor, valami középkategóriás (100-120k) android, ha csak játszol rajta akkor csak Iphone 6s (zárt rendszerre könnyebb optimalizálni (lásd konzolok)), ha játszani és használni is akarod, akkor valami felső kategóriás android. Bár ahogy feltetted a kérdést én azt mondanám vegyél iphone-t. DE CSAKIS RÉSZLETRE!!!!

2016. jún. 23. 11:27
 15/41 A kérdező kommentje:

Igényeim: Napi használat: Instagram, Facebook, Messenger, (lehet hogy Snapchat is)

Játékokat nem nagyon szoktam játszani lehet azért mert a mostani telefonomon nem egy nagy élvezet. Amugy meg olyanokat hogy Subway Surfers, Crossy Road.

2016. jún. 23. 13:59
 16/41 A kérdező kommentje:
Ja és értékelem hogy őszintén leírtad a véleményed!
2016. jún. 23. 14:00
 17/41 anonim ***** válasza:
18%
Iphonera a játékokat, zenéket, mindent meg kell venni. Androidnál észnél kell lenni, hogy nehogy valami vírusos app-ot tölts le. A zene, videó dologra ott van a tubemate. Ha a kamera se számít akkor egy 60k telefon is megfelel, hardverben már bőven a használható felett van, szotveresen meg csak rajtad áll mennyire cseszed el (nyílt rendszer). Én egy stock androidos telefont ajánlanék (mert nekem a nexus 4-em még mindig használható, és a te igényeidet simán kielégítené). Várd meg a karácsonyt, mert akkor egységesűl a mobilpiac, kijönnek az új nexusok is, és akkor könyebb lesz választani. Addig is olvass sok mobilarénát. Én most azt mondanám, hogy one+ 3
2016. jún. 23. 16:58
 18/41 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Azt elfelejtettem írni hogy a kamera eléggé számít nekem.

Azt is figyelembe kell akkor venni.

2016. jún. 23. 21:06
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
akkor p9 (gondolom ha számít a kamera, akkor értesz is hozzá, és nem automódban fogol képejet lövögetni) esetleg még lg g4
2016. jún. 23. 22:09
 20/41 A kérdező kommentje:
Hat igen. Amugy először Lg g4-re gondoltam de a videózása nem nagyon tetszik. Ugy remeg vagy rezeg a kép mintha folyamatosan keresné a fókuszt.
2016. jún. 23. 22:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!