Milyen telót érdemes venni? L
Nem vagyok egy "telób*zi", ha volt is drágábbra pénzem, nem vettem meg, mert úgy voltam vele, hogy a telefon telefonálásra való, tökéletes egy egyszerűbb is, azaz nem a legmárkásabb.
Jelenleg Lenovót használok. Rengeteget ejtettem, mikor hová, de strapás. A mikrifonjával van valami hiba, de elmegy. Viszont a kamerájával nem nagyon vagyok kibékülne.
Nem tükrös, pózolós képeket készítek meg ilyenek, de használom. Főleg nyáron, kirándulás, nyaralás stb. Jó, ott a fényképezőgép, tudom. DE jó lenne azért a jobb kamerás teló mégis egyszerűbb.
A samsungoktól ódzkodom, sok rosszat hallok róla. A Sony jó, a kamera is minőségibb. Iphone-ok?
Mit ajánlotok? Ha veszek, normálist szeretnék, mert nem nagyon akarom/szokásom cserélgetni.
Sony m5? Egyéb?
Azért merész mondani, hogy nem lassul be... .
Android telefonok között, sokkal nagyobbak a különbségek + azért használattól is függ, hogy kismillió app-ot használ az illető, vagy csak egy párat.
Visszatérve az eredeti kérdéshez: lehet kapni különféle tokokat a telefonhoz. Meg lehet nézni, milyen kínálat van és ha, ütésálló tok is van, arra érdemes beruházni (úgyhogy nyugi kérdező, nem te vagy az egyedüli, akinél kiesik a telefon, emiatt is hasznosak a gumirozott/üveggel ellátott tokok, viszont annak ára van)
Nem használok sok alkalmazást. Csak fb, messenger, insta, illetve pár selfie kamera (4), az effektek miatt.
Nem játszom. Nincs is rajta egy játék sem.
Nokiára van instagram és fényképező effektusos alkalmazások amik ugyanazok mint a retricában csak más a neve és a designje.
Ui:ha valakit érdekel lumia 535 voda függő írjon :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!