Milyen telót érdemes venni? L
Nem vagyok egy "telób*zi", ha volt is drágábbra pénzem, nem vettem meg, mert úgy voltam vele, hogy a telefon telefonálásra való, tökéletes egy egyszerűbb is, azaz nem a legmárkásabb.
Jelenleg Lenovót használok. Rengeteget ejtettem, mikor hová, de strapás. A mikrifonjával van valami hiba, de elmegy. Viszont a kamerájával nem nagyon vagyok kibékülne.
Nem tükrös, pózolós képeket készítek meg ilyenek, de használom. Főleg nyáron, kirándulás, nyaralás stb. Jó, ott a fényképezőgép, tudom. DE jó lenne azért a jobb kamerás teló mégis egyszerűbb.
A samsungoktól ódzkodom, sok rosszat hallok róla. A Sony jó, a kamera is minőségibb. Iphone-ok?
Mit ajánlotok? Ha veszek, normálist szeretnék, mert nem nagyon akarom/szokásom cserélgetni.
Sony m5? Egyéb?
100 ezret. Többet nem szeretnék.
Jó kamera. Legyen gyors. Nem csinálok rajta semmi extrát.
Szia!
100.000 Ft-ért eléggé jó telefonokat lehet kapni. Most a Meizu MX5 is elérhető ennyi árért
Én korábban, MX3-at használtam és nagyon jó képeket készített.
Egyedül csak a FM rádió nincs bennük és a MX szériában a tárhely sem bővíthető (bár Pendrive-t is felismer [lehet kapni microUSB csatlakoztatásút, de OTG kábellel is rá lehet csatlakoztatni]).
Maga a Meizu készülékek is el vannak látva nyomkövetővel, de ha akarod, tölthetsz le te is külön.
A kínai márkák, nagyon törnek előre és a Meizu is köztük van.
Magyar nyelven is olvashatóak tesztek, pl. ez is:
Igen, nem ezévi modell, de még mindig jó telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!