Iphone 5-öt szeretnék vásárolni tudnátok mondani róla véleményet hogy érdemes e meg venni?
Jelenleg ez az Apple legrégebbi telefonja, ami még megkapja a legfrissebb IOS (10) frissítést. Én már nem vennék ilyet, bár lehet, hogy az 5C miatt megnyújtják a támogatását, már így is egy ősrégi telefon.
Szerintem a minimum az 5S, de inkább az SE jó vétel.
#1-es válaszoló!
Hol kerül egy iphone 5 100+ ezerbe? Újonnan már nem is lehet vásárolni, használtan kb 50 az ára. Ha az 5s-sel kevered, akkor az sincs 100 ezer fölött. Nagyjából pont 100 ezer forint újonnan.
Kérdezőnek; én megvenném ha telefon kéne. 50 ezer körül van, annyiért alsó-középkategóriás android van aminél sokkal jobb egy iphone 5.
Ha viszont lenne pénzed 6-osra is de az nem jön be, akkor vegyél iphone se-t. 150-160 ezer forint a 16 gb-os, külsőre és méretre olyan mint az 5s, tudásra olyan mint a 6s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!