Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom eladni a...

Nincsnevemkajakra kérdése:

Miért nem tudom eladni a hibátlan Microsoft lumia 640-et?

Figyelt kérdés
Semmi baja sincs a telefonomnak,karcmentes,dual sim,független. Mégse találok rá vevőt,már 35.000-ről 28 ra vittem az árát. Egy másikat szeretnék venni,mert nagyon megtetszett. Mégsem veszik,gsm-be huszat akartak adni érte,mondván nem tudják ők se eladni még 25 ért se,holott az egyik kis telefon az is lumia volt,kisebb változat,25 be árulták.. Lehet csak a gsm-nél voltak köcsögök?Próbáljam meg másiknál??

2016. jún. 12. 23:06
1 2
 11/13 szántóvető ***** válasza:

el vagy tévedve kérdező.újonnan lehet venni 640-et 37-ért,te meg 35-ért hirdeted :D

szidhatod itt a kereskedéseket meg a vevőket de nincs értelme.add el 20-ért,azon a 8 ezer pénzen ne szopasd magad.(és vedd meg a j5-öt ha az tetszik.)

2016. jún. 13. 07:21
 12/13 Csanádi Mihály ***** válasza:
41%

Azért nem tudod eladni mert Microsoft...és szar.

Egyébként a Samsung nem szar. Jó , van benne pár csiszolni való , de nekem a Samsung a kedvencem.

2016. jún. 13. 15:56
 13/13 A kérdező kommentje:
újonnan is még mindig 45,sétálj be az euronicsbe,egyébként eladtam 22ért,és vettem helyette lenovot,egy ideig elég lesz,hiányzott az android :D utána majd veszek amilyet szeretnék,külföldi melós pénzből szerintem nem annyira kell gondolkodnom már,hogy 60-70-et elverhetek-e végre normális telóra. köszi a rendes válaszokat,és ne vesszetek már össze,hogy a samsung szar vagy nem,kinek mi. Olyan bandát is ismerek,akinek az összes tagja maximálisan meg van elégedve a lumiával,én is megvoltam,viszton pár funkció még kellett volna rá..:)
2016. jún. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!