Jelenleg Lumia 820-as telefonom van, és nagyon szeretem. Nem szívesen cserélem le, de szükségessé vált egy két SIM kártyás készülék. Az említett Lumia 640XL jó telefon? Érdemes megvenni?
Soha többet android. Fényképezője nagyon jó, hosszú évekig használni tudom majd és nem megy ki a divatból a minősége. Kijelzője is nagy. Nem cserélem le hosszú ideig, az fix. Bár nekem 4G-s van, neked talán későbbiekben ez okozhat majd problémát nála. De nem hiszem hogy annyira ki kellene egy telefonnál használni a 3-4g közötti különbséget.
2016. jún. 6. 23:29
2/6 meszike91 válasza:
Elég nagy darab, szerintem mindenképp nézd meg élőben is, nehogy kényelmetlenül nagy legyen. A sima 640 is dual simes, lehet jobb lenne, de te tudod.
Ha a 820-al elégedett voltál, akkor ezekkel sem lesz baj.
Nekem 640-em van, előtte 620-am volt. De már én is kezdem úgy érezni, hogy ez egy halott platform. Szerintem nem lenne hülyeség megfontolni az androidot sem.
2016. jún. 6. 23:30
3/6 anonim válasza:
A WP haldoklik semmi ertelme most azt venni
2016. jún. 7. 06:24
4/6 anonim válasza:
#2,3.+1.
Már konkrétan az MS se foglalkozik vele,a Symbian sorsára fog jutni.
2016. jún. 7. 06:50
5/6 anonim válasza:
Igen, bevallótta az MS, hogy most valami 1 évig nem fog új telefont kidobni amikor legutóbb olvastam a témában és most hanyagolják a mobilokat. De az nem azt jelenti, hogy utána nem fognak vele foglalkozni. Másrészt azért hülye se vagyok, én is látok benne igen csak nagy esélyt, hogy a symbian sorsára fog jutni :D 50-50%. De az se az elkövetkezendő 1-2 évben lesz. MS-nek elég nagy prestige veszteség lenne, ha eladná a terméket és utána 1 évre megszüntetne minden frissítést. Az biztos hogyha megveszi, nem fog csalódni. Mint xp esetében is, előre szólna majd jóval, hogy mikor állítaná le a karbantartását. De az se most lesz amint mondtam.
2016. jún. 7. 09:59
6/6 anonim válasza:
Nem találsz jobbat az áráért. Még sokkal drágábban se. A HTC 10nél is jobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!