Miért nem tudom eladni a hibátlan Microsoft lumia 640-et?
Azért, mert WP van rajta.....egyre többen jönnek rá, hogy windowsphone közelébe sem ér az Androidnak, vagy az iOS-nak.... nem csak te vagy így egyedül, több ismerősöm is ugyanígy járt, nem tudnak megszabadulni a Lumiáiktól, mert lassan a kutyának sem kell, kivéve ha fillérekért adod, csak az meg persze nyilván neked nem éri meg. Maga a Microsoft is elismerte, hogy a WP haldoklik, lassan reszelnek neki.
Szóval ne is csodálkozz, hogy nem kapkodnak utána. Kívánom, hogy legyen szerencséd vele, és tudd eladni mihamarabb (remélem, az új telefonod már nem Lumia lesz :D )
Azt kell megnézni mindig, hogy hibátlanul melyik árban vannak a legrégebbi hirdetések fent.
Pl. ott egy hibátlan 18 ezerért, május közepe óta nem vitték el, akkor a drágábbaknak sincs sok esélye.
Ennyi. Ha őszinte akarok lenni, én sem venném meg még 18-ért sem. Nem uszítani akarok, de annyi a használt telefon hogy csak na. Ez leviszi az árakat.
Valamikor a Galaxy s4-et boltban vettem 160 körül függetlenül. Most bekrepált (ráültem és elhajlott), vettem egy vadi új, null kilométeres garis újat, 35 ezerért boltból, minden tartozékával, én bontottam ki a dobozát. Ez a nem mindegy. Így van hozzá tartalék akku, hangszóró, kamera, miegymás, végül is az alaplap is jó. Egy kijelző 25 lett volna bele, plusz még a keret, burkolat, stb.
Pl. ugyanezért használtan már 20 fölött nem adtam volna, pedig tudom hogy valamikor más is sok pénzért vehette.
Amiket olvasni mostanában a Microsoftról... A WP halott! Nem szabad Lumiát venni!
Szóval örülj ha valaki pénz ad érte egyáltalán! Sajnálom!
Te honnan veszed hogy a Samsung szar? Mert a barátod nem ért hozzá?
Amúgy meg elég sok helyen panaszkodnak. Főleg a hálózat miatt, a melegedés miatt, sőt olyan is hogy youtube közben lefagy és újra indul. Stb. Ja, és ronda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!