Érdemes váltani jelenleg Windows Phone-ra?
Ha mondjuk egy iPhone 4 vagy 5c lenne a zsebben akkor elgondolkodnék a váltáson, de az SE tudása jelenleg kiváló, és még egy darabig az is marad.
Egyik munkatársamnak van Windows a telóján, nekem semmi pénzért nem kellene. Pedig volt Androidom, iOS jelenleg, a laptopon Win fut. Lehet jók a telefon specifikációi, de mint rendszer telefonra nem kellene. Szerintem nem telefonra való.
3. ha hölgy vagy akkor nincs gond, de ha csávó akkor ne babámozzál nekem mert itt sem üres a gatya :D
Iphone 7 nekem a kiszivárgott képek alapján nem tettszik, és nem hiszem, hogy sok újat tudna mutatni, de ez majd szeptemberben kiderül.
Igazából mint írtam volt már WP mobilom, de akkor az nem jött be. Arra lennék kíváncsi, hogy mit fejlődött a rendszer kb 1 év elteltével, és mennyivel másabb/jobb a Win 10 a 8-tól. Eddig még nem írt WP-s felhasználó tényleges tapasztalatot. Várom..
Helló!! Nekem lumia 950xl-em van!! Szerintem nagyon jó telefon, főleg az új frissítésekkel! Most már jól kiforrott a rendszer, megbízható, nem fagy le, nem indul újra, nekem kifogástalanul működik!!! Tapasztalatom van a wp-s telefonoknál mert amióta létezik én használom!! Appok szempontjából meg annyit hogy számomra megvan minden amit keresek!! Sőt a legtöbb alapból benne van nem kell külön appot letölteni!! Nagyon nem bántam meg hogy megvettem ezt a telót mondjon ki mit akar szerintem tökéletes!!
ÜDV
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek.
7. 141000-ért vettem egy hónpj, még 11 hó gari van rajta 16GB-os Gold színű kártyafüggetlen, és én 120 körül gondolom.
Tudom, hogy sok app hiányzik a WP-ről, de kérdés kinek mire van szüksége. Nekem ezek kellenek:
facebook-messenger-időjárás-citromail-gmail-jofogás-offline navigáció (here maps-ot használok jelenleg is)
Utolsó köszi a véleményt!
Most kb úgy érzem magam mint a kisgyerek akinek mondják, hogy nem szabad de csak azért is... Valamiért nagyon megfogott a Lumia 950, nem mondom hogy biztos csere lesz, de nem vetem el az ötletet. Esetleg ha valamelyik nagyárúházba (media markt...) eljutok a héten, akkor ott megnyomkodom a Lumiát milyen is kézbe tartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!