Elegem lett az androidos telefonokból, jelenleg Motorola Moto G (2014) -es telefonom van, lollipoppal (5. 0.2) szeretném leváltani Microsoft Lumia 640 szériára, szerintetek megéri?
#2:Lassú.
Hol vegyem meg a Lumiát?
Amúgy innen de nem én nem cserélném le mert egy szinten van a 2,nem annyi pluszt a Lumia hogy megérje lecserélni a G 2014-et.
Alcatel pop s9 em volt ez előtt 2 vel, 30 múltam, youtube alkalmazáson, illetve böngészőn (gyk) kívül gyakorlatilag nem használok semmit. Szóval nem szemetelem tele a telefonokat, az alkatel azzal idegesített, hogy írás közben elkezdet el eltünedezni a billentyűzet amit csak memória tisztítással lehetett ideig óráig újra előhozni, na meg időnként ok nélkül belassult, amit csak újraindítás oldott meg... Ezért cseréltem le egy samsung ace 4re, ami meg melegedett ok nélkül, belassult, néhány óra alatt lemerült.. Pedig nem használok millió alkalmazást egyszerre, megy a rádió, meg a böngészőben gyk... Ja az alkatel nem is bírta a 2. Ha gyk-ztam 2-3 perc után automatikusan kapcsolta ki a rádiót...
Most gondoltam kipróbálok valami mást, ezért vettem lumia 640 xl-t ami már 1 hónapja megvan és egyenlőre egy megváltás számomra, teszi a dolgát, csak tölteni kell, nem szivat semmivel...
Ha ez sem jött volna be, akkor beruháztam volna egy oneplus 2 re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!