Motorola Moto E (2nd Gen) vs Microsoft Lumia 535?
melyik a jobb és miért? (a WP nem nagyon tetszik, de ha jó akár az is szóba jöhet).
vagy esetleg Moto G-akksija bír annyit mint a moto e-é?
nekem 1st gen moto G-m van és nagyon elégedett vagyok vele, több, mint 2 éve vettem, még mindig tök jól működik az akku bírja egész nap, ha nem netezek sokat, akár 2 napig is. az újabb android frissítések mindig az elsők között jönnek ki rá, nincsen rajta bloatware.
Én csak javasolni tudom a moto g-t, régebben samsungjaim voltak, de soha többet nem veszek samsungot.
A nokiával, moto E-vel nincsen tapasztalatom
hát nem tudom, a lumiánál nagyon istenítik a Windowsphone stabilitását, meghogy erre még sokáig jön majd frissítés, viszont nekem akkor sem tetszenek ezek a "csempék", 45-nél nem akarok többet költeni telefonra, így viszont a lumia 535 nem éri, emiatt a képernyő sz*rsága miatt (nem érzékel stb, frissítés meg nem javított rajta, eddig), plusz ez már nem is nokia.
A motorolánál (E) az első generációval sokan megvoltak elégedve, 5-ös androiddal jön, meg azt hiszem hogy stock is. Viszont ennél meg az aksit féltem (mert nem lehet kivenni,úgy érzem mintha másnap kipurcanna az aksija, és csak ki kellene cserélni, de nem tudod- ez valahogy megijeszt.
Még gondolkodom, de lehet hogy moto e lesz belőle
jaa neked érdezik 2 nap múlva, okés, kíváncsian várom a véleményed róla.
És még valami honnan éri meg rendelni?
Expansys: 45-46.000ft garancia nélkül
vagy Emag: 49.000ft-2 év garanciával
basszus tényleg 9.000, nem is figyeltem hogy a 3 ezer valamennyi az teljesen más.
am most megnéztem a emagot, akciós lett, 49 helyett 45 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!