Jelenleg melyik a legjobb telefonos személyi asszisztens? Siri, Cortana vagy S voice?
az egyetlen normálisan használható a siri
a többi még messze van attól
Én egy független tesztet olvastam erről. Ha jól emlékszem LG G2, Samsung Galaxy S5 és iPhone5s-el teszteltek. Ez már az iOS8 megjelenése után volt.
Az egyetlen rendszer ami felfogta amit mondunk az az iOS volt. Ezalatt értem, hogy az iOS a hanglejtésből felismerte a vesszőt, az írásjeleket, a mondatvégeket, személyneveket, városneveket, országokat, illetve helyesen alkalmazta a magyar helyesírás szabályait is.
A másik kettő sajnos meg sem közelítette, nem tudtak írásjeleket használni, a személyneveket stb. Egyszóval fejletlen, kidolgozatlan rendszer, trehány munka.
Nem vagyok iOS függő!
A teszteken általában nincs sok különbség Siri és Cortana között, én mondjuk Siri-t preferálom inkább, én elégedett vagyok a működésével.
5., 6., az, hogy béna a kiejtésetek nem az asszisztens hibája...
Itt van a teszt amiben a diktálást tesztelték.
Viszont egy személyi asszisztens működése nem csak ebből áll.
Én örülnék neki, hogyha droidon fel tudnék venni egy naptár bejegyzést magyarul, vagy egy emlékeztetőt stb.
Egyelőre ezt nem találtam meg megfelelő módon.
Van erre jó megoldás droidra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!