Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jelenleg melyik a legjobb...

Jelenleg melyik a legjobb telefonos személyi asszisztens? Siri, Cortana vagy S voice?

Figyelt kérdés
Melyik a legokosabb, legjobban tanítható, leghasznosabb, legjobban működő a három közül?

2014. okt. 28. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#8 öö.kettőnk közül lehet az én angolom a valódibb,mint a tiéd. Felváltva élek és dolgozom itt és Amerikában. Lehet jobban megy a nyelv,mint neked...csaktipp
2014. okt. 29. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:

11-es, lehet, hogy a 8-as rohadtul nem a TE angoltudásodról beszélt? Én meg írtam is, hogy az akcentusaink nem segítették a hangfelismerést, ugye? szóval oké, hogy te menő csávó vagy, és osztod az észt, de kicsit most feleslegesnek tűnt. de azért rendben: Ecsém, te nagyon menő srác vagy, oda vagyok, meg vissza. :)

Remélem, így már jobban érzed magad. :)

2014. okt. 29. 20:48
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Te érted amit elolvasol amúgy?

Itt nem az angol tudástól,nemtudásról van szó, hanem a kiejtésről. Mivel kicsit több közöm van a szoftver anyanyelvéhez ne mondja már meg nekem,hogy mennyire sz r az én kiejtésem. Na most gondolkodj el azon, mennyire vág ide a te hozzászólásod. (nemnagyon,megsugom)

2014. okt. 29. 21:10
 14/18 anonim ***** válasza:
bocsánat, félreolvastam, hogy ki kire reagált, azért ne harapd le a fejem.
2014. okt. 29. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Oké, semmi gond. Csak az irományod második fele megbökte a szemem, ezért lett harapós amit írtam. És ahogy írtam, bocs érte.
2014. okt. 29. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:

A Cortana (az akcentussal beszélőknek mondom) tanulja a kiejtésedet folyamatosan, azaz minél többet használod, annál jobb. Viszont figyelembe kell venni, hogy még beta.

Ennek ellenére van néhány Siri/Googlevoice-"killer" fícsöre, mint például az alkalmazások integrálhatósága (fejlesztő dolga, de cool úgy tweetelni, hogy csak annyit mondok "tweet xy") vagy a személyekhez köthető emlékeztetők, esetleg az, hogy odafigyel, hogyha a városban dugó van, akkor előbb kell a meetingre elindulni (Magyarországon is jól működik). És nekem jobban is tetszik a sok Halo-s kötődés miatt.

2014. okt. 30. 01:46
 17/18 anonim ***** válasza:

#11, nos én is, tehát tegyük fel, hogy akkor ugyanúgy beszélünk, bocsáss meg ha megbántottalak... :D

Csak azt írtam, hogy aki Siri-vel nem tud megértetni alapvető dolgokat (vagy akár bonyolultabbakat is), annak valami probléma van a kiejtésével, mert nekem mindent megért... de nem kell hozzá anyanyelvi szinten beszélni, mivel más ismerőseimnek (akik mondjuk csak alapszinten beszélnek) sincs vele problémájuk.

2014. okt. 30. 10:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Én azt Hallottam, hogy a Cortana tanulja az akcentusunkat, így majd jobban megért később.
2014. nov. 3. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!