Jelenleg melyik a legjobb telefonos személyi asszisztens? Siri, Cortana vagy S voice?
11-es, lehet, hogy a 8-as rohadtul nem a TE angoltudásodról beszélt? Én meg írtam is, hogy az akcentusaink nem segítették a hangfelismerést, ugye? szóval oké, hogy te menő csávó vagy, és osztod az észt, de kicsit most feleslegesnek tűnt. de azért rendben: Ecsém, te nagyon menő srác vagy, oda vagyok, meg vissza. :)
Remélem, így már jobban érzed magad. :)
Te érted amit elolvasol amúgy?
Itt nem az angol tudástól,nemtudásról van szó, hanem a kiejtésről. Mivel kicsit több közöm van a szoftver anyanyelvéhez ne mondja már meg nekem,hogy mennyire sz r az én kiejtésem. Na most gondolkodj el azon, mennyire vág ide a te hozzászólásod. (nemnagyon,megsugom)
A Cortana (az akcentussal beszélőknek mondom) tanulja a kiejtésedet folyamatosan, azaz minél többet használod, annál jobb. Viszont figyelembe kell venni, hogy még beta.
Ennek ellenére van néhány Siri/Googlevoice-"killer" fícsöre, mint például az alkalmazások integrálhatósága (fejlesztő dolga, de cool úgy tweetelni, hogy csak annyit mondok "tweet xy") vagy a személyekhez köthető emlékeztetők, esetleg az, hogy odafigyel, hogyha a városban dugó van, akkor előbb kell a meetingre elindulni (Magyarországon is jól működik). És nekem jobban is tetszik a sok Halo-s kötődés miatt.
#11, nos én is, tehát tegyük fel, hogy akkor ugyanúgy beszélünk, bocsáss meg ha megbántottalak... :D
Csak azt írtam, hogy aki Siri-vel nem tud megértetni alapvető dolgokat (vagy akár bonyolultabbakat is), annak valami probléma van a kiejtésével, mert nekem mindent megért... de nem kell hozzá anyanyelvi szinten beszélni, mivel más ismerőseimnek (akik mondjuk csak alapszinten beszélnek) sincs vele problémájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!