Mi a jó az Apple termékekben?
Használtam már hosszabb távon (2 hétig). Apám, az marha sok idő... Én 3 hónapig almáztam, de nem fogott meg.
"Az apple processzorai". Samsungot akartál írni, ugye? A mai napig egyetlen alkatrészt nem gyártott az alma, és nem is fog, mert se gyár, se szaktudás hozzá.
Most én tudok rosszul valamit, vagy az apple socokat, az apple tervezi? Mert oké, hogy a samu gyártja, de az most jelenleg ki a fenét érdekel. Hamár itt tartunk, akkor az iphoneok sem al apple termékei, csak mert kínában rakják össze?
Azalatt a két hét alatt, pedig igenis rendesen ki lehet "tapasztalni" egy telefon rossz és jó tulajdonságait.
De ahogy nézem, itt alma vs droid harc van kialakulóban, szóval pápá!
:D
Ipad air és iphone 6s tulajdonos vagyok.
Én azt szeretem ezekben , hogy nem mennek tönkre. Az ipad air-t ahogy kiadták meg is vettem. Azóta sem volt semmi baja, sosem szaggat...
Telefon téren csak androidos volt eddig. Mindben csalódnom kellet mert ugye a droid szarul van optimalizálva ezekre a telókra. Én is gondolkoztam a nexus telókon de igazából annyira nem tetszik az android... Simán kinézetre sem. Aztán megvettem a 6S-t és ugyan úgy patent eddig mint az ipadem.
Viszont ahogy látam pl a samu egyre jobb telefonokat csinál..lehet majd a jövőben újra megprobálok egy droidot.
Sosem értettem ezeket a veszekedéseket, semmi értelme. Valakinek ez jön be, valakinek az, és most ha boldog Samsung tulajdonos vagy miert szidod az Iphonet? Es ha boldog Iphone tulajdonos vagy miert szidod a Samsuungot? Legyen boldog a telefonjaval mindenki, aki megtalalta szamara a tokeleteset. Ha valakinek 3 androidos telefonja is tonkre ment, joggal ajánlja a másikat! Vagy fordítva is.
Kérdezőnek: nekem 2 evig volt androidom, 3x volt szervizbe, azon kivul semmi baja nem volt, fel eve vagyok Iphone tulajdonos, es nekem sokkal jobban tetstik a konnyen kezelhetosege, es az egyszerusege miatt :)
27.
az air2 a sok droidos tablet után igazi megváltás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!