Mi a jó az Apple termékekben?
#9.Ezt érdemes megnézni.
Én egy yt videót azért nem mondanék mérvadónak, mert 1000+1 van a neten, mind más eredménnyel. Viszont a többségükben az IOS nyer. Mint mondtam, nekem volt iphone-om, használtam már hosszabb távon (kb 2 hétig) Nexust is, azt el kell ismertnem, valamit nagyon el találtak aaz applenél.
Bocsi, hogyha az írásomból az jönne le, hogy almafan vagyok, jelenleg 1 apple készülékem sincs, és nem is tervezek. Csak a saját tapasztalataimat, meg a tesztekben olvasottakat mondom el.
Persze az Iphone sem tökéletes, sok-sok számomra fontos funkció nincs benne, ami nekem fontos, meg ugye maga az egyediség! (egy Flex 2re nem mondhatja senki hogy tucatmobil:D)
én meg azt nem értem, hogy az ilyen miértjobbezatúlárazottsz.ar kérdéseket nem értem.
ráadásul sokan úgy versenyeztetik a telefonokat, mintha az életük múlna rajta, hogy bebizonyítsák melyik a jobb.
no ezt miért? :)
#15:
És szerinted ki az a hülye, aki úgy tesz magának 300 000 körüli telefont, hogy vak?
15. vagyok.
Én csak leírtam, hogy mi jobb az iphoneban mint az androidban.
Ennyi, a részletek nem érdekelnek. Hogy ki-hogy-miből...passz...nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!