Mi a jó az Apple termékekben?
Iphone ellenes voltam. Pont, mint az, aki előttem ideírt. Akartam venni mindenképpen egy prémium kategóriás telefont. Elsőnek a Sony csúcskészülékét vettem meg. Egy évet bírt, utána folyamatosan szervizbe járt. Nagy nehezen visszakaptam a pénzemet, megvettem a Sony akkori csúcskészülékét. Folyamatosan problémák voltak vele. Visszakaptam a pénzemet, mire megvettem a Sony legeslegújabb csúcskészülékét. Három hónap után jöttek a problémák vele. Megint visszakaptam a pénzemet, ott álltam telefon nélkül. Gondoltam teszek egy próbát az iPhoneal. A legjobb készülékem 20 év alatt.
Soha többet sem Sony, Samsung (azt amúgy sem), sem más Androidos hulladékot.
Azt h hardverileg jobbat találsz, már rosszul tudod! Az A9 bővel ott van a jelenlegi legerősebb snapi820/exynos 8890 szintjén, az ipad proban levő A9X pedig köröket ver rájuk. Nameg az IOS sokkal jobban gazdálkodik a rammal, szval az sem mérvadó.
Mondom mindezt, deoidos telefont használok.
Az apple processzorai (jelenleg) még mindíg NEM gyengébbek, mint a csúcs socok!
#3.A Sony miatt lehordtál egy egész rendszert,gratulálok.Használtál már Nexus-t vagy akármilyen más telefont amire jól van optimalizálva?Könnyű évente 3 telefont kiadni és rá optimalizálni és frissíteni.
#4.Valóban hasonló erősségűek a SoC-ok.De a RAM kezelést nem lehet összehasonlítani az Androidéval mert teljesen más.A Multi-Tasking-ben pl az IOS lehibernálja az alkalmazásokat míg Android esetén megy közben.(ilyenkor bosszantó amikor RAM hiány miatt újratölt)
#6.Nagyon nagy a Hype körülötte,egyáltalán nem irigylem senkitől se.Az Android sokkal szabadabb és erről nem mondanék le.De mondjuk ez akármelyik nagy gyártó telefonjáról elmondható.(Huawei P9 reklám elég gyakori mostanában,a Leica féle kamerát meg a G4 kamerája is odaveri)
Én ezt jól tudom, csak hát azt senki sem tagadhatja, hogyha multitast "versenyt" csinálnánk a 6s az újgenes androidos készülékeknél is jobb. Én erre próbáltam rávilágitani.
A megfogalamzás elég összevissza, de szerintem átment a lényeg. (#12)
Dehát nekem is este van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!