Vírusos a mobilom?
Figyelt kérdés
Amikor kiírja a telefon böngészője, hogy XY számú vírust talált az eszközön és nyomjam meg a gombot és töröljem, akkor az tényleg törli a vírust, vagy beugrat, és a gombnyomástól lesz vírusos az eszköz?2016. máj. 26. 00:02
1/3 anonim válasza:
A gombnyomástól lesz az.
Én ilyenkor bezárom a böngészőt.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is feljött ma ez a hülyeség. Anya szólt, hogy menjek már, mert még vissza is számlál meg stb.
Először azt hittem letöltött valamit, és hülye értesítő jött, egy reklám formájában. Erre látom, hogy a böngészőben (chrome), google írja ki, és akkor sim kártyát meg mindent károsít.
Na azért a chrome nem ilyen komoly, még gépen sem.
Lap bezár, és ennyi. Nem tulajdonítottam neki nagy tényt, főleg hogy egy tipikus like vadász oldalt akart megnézni anya, ahol valami gyereknek 8 lába lett... :)
3/3 anonim válasza:
A gyakorikerdesek oldalán lehet valami rosszindulatú kód, mert nekem csak itt szokta csinálni, ha mobilról próbálom elérni az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!