T-mobile Vairy Text-ről vélemény?
Figyelt kérdés
Nem túl fiús? Szerintetek megérné?? 14/L2010. ápr. 10. 15:34
11/23 A kérdező kommentje:
azért köszönöm szépen :). eddig csak jó dolgokat találtam benne:D
2010. ápr. 17. 13:35
13/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo telefon.Nekem is ilyen van kb 2hónapja.
Semmi Gondom nem volt vele "eddig"
Csak a fülhallgató kicsit halkan szol,de átalakitó max 1500Ft hozzá!
Elötte Corby Textem volt,az nagyon gáz volt!!
Ez viszont király teló!
Abban meg nem értek egyet hogy csak telefonálásra jo.
Sokkal több mindent lehet rajta csinálni mint egy érintős telón.
14/23 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:D amugy sztem is. bár nekem az előzőm se.w300i volt, de bnőmnek cporby-ja van..sztem sima samsung teló..arról az "átalakításról" írnál vmit? Mi is az? Hogy/Hol lehet megcsinálni/csináltatni?? XDD Ez érdekelne nagyon :/ :DDD
2010. jún. 4. 21:41
15/23 A kérdező kommentje:
ja bocs, a gyakorikerdesek.hu átka->válasz nem törölhető. elolvastam mégegyszer a komidat, és ÁTALAYTÓ. ez vmi "alkatrész" hozzá nem? Hol lehet venni? XDD
2010. jún. 4. 21:43
16/23 anonim válasza:
Nekem is ilyen van és nagyon jó! Nagyon olcsó ahhoz képest, hogy mennyi mindent tud!
17/23 anonim válasza:
hát nekem kkb két hete van meg és egyszer nem figyeltem oda rá,teljesen lemerült(kikapcsolt) és amikor visszakapcsoltam akkor nem műkdött az érintőképernyőm egy két helyen...
18/23 A kérdező kommentje:
ez nem érintőképernyős..van érintőképernyős is, de ez querty billenytűzetes (nemtudom hogy kell leírni a "kvertit xd" )
2011. jan. 31. 14:08
19/23 anonim válasza:
Még mindig meg vagy vele elégedve? Én most vennék ilyet de eddig elég rossz véleményeket olvastam róla!
20/23 A kérdező kommentje:
én még mindig szeretem :DD már ledobtam párszor, szegénykén meg is látszik..de még szeretem :D usb-n rárakni dolgokat elég lassú...de attól függetlenül jó. most vettem hozzá új fülest, mert az elromlott fél év után xD
2011. márc. 14. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!