T-mobile Vairy Text-ről vélemény?
Figyelt kérdés
Nem túl fiús? Szerintetek megérné?? 14/L2010. ápr. 10. 15:34
2/23 bp1985 

válasza:

Alcatel:D:D:D Mi az?:):):) Én amúgy elsőre amikor megláttam képen, azt hittem, hogy valami fullos black Berry konkurencia lesz. De miután t oldalán elolvastam mit tud, hát csak röhögtem 1-et.
3/23 A kérdező kommentje:
min röhögtél? xD
2010. ápr. 14. 16:08
4/23 bp1985 

válasza:

Alcatelt venni? Inkább semmi, mint Alcatel. Ráadásul ennél vannak szebb telefonok is.
5/23 A kérdező kommentje:
megvettem ezt a telefont és kiba.szottjó!! :DDD ezerszer többet tud, mint amennyit irnak róla! mozgásérzékelő, webkamera funkció, minden amit akarsz :DD én mindenkinek csak ajánlani tudom ^^
2010. ápr. 15. 19:18
6/23 bp1985 

válasza:

Azért a hd2-őmet nem cserélném le egy alcatelre:):):)
7/23 A kérdező kommentje:
:DD mér amugy mibaj az alcatellel?
2010. ápr. 16. 14:31
8/23 bp1985 

válasza:

Csak hogy francia:) Meg okos telefon még nem láttam tőlük, amire azt mondanám hogy cserélek akármit is rá. Játéktelefon az összes. Jó, ha csak telefonálsz, arra jó, de másra nem.
9/23 A kérdező kommentje:
ja értem:D nekem nagyon bejön:D
2010. ápr. 16. 19:16
10/23 bp1985 

válasza:

Az a lényeg, hogy neked tetszik. Remélem, hogy örömödet leled benne, és nem lesz vele bajod. Régebben nagyon megbízhatatlanok voltak az Alcatelek. Bár mint mondtam, még most sem vennék nagyon:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!