Hogy szabaditsak fel tarhelyet?
Figyelt kérdés
16gb-os iphone6on van kb 20 kepem. Es 8 letoltott alkalmazasom.zenek sincsenek. De tegnap videoba felvettem 4 kb 3 perces zenet mert kimentem napozni. (Tehat nem toltottem le csak videoba vettem fel? Aztan mikor bejovok kiirta h majdnem megtelt icloud tarhely vagy mi! Leistoroltem oket, amugyis megtettem volna. De ma megint kiirta eztmit tegyek? Ezek az icloud micsoda biztonsagi menteseket is toroltem nem tudom mik azok, de szabadult fel tarhely?es ugye az appstoreba vannak ezek az alkalmazasaok amiket regebbem letoltottem de mar toroltem. Szoktam ugy hogy letoltok 1 jatekot par orara aztan torlom. De ugyan ugy ott van a mar "megvasarolt" jatekoknal (persze ingyenesen toltottem le.) azok foglalnak meg tarhelyet? Vagy azokat hogy lehet letorolni? Kerem segitsen valaki!Nem kerek serteseket.2016. máj. 22. 22:14
1/3 anonim válasza:
Beallitasok, iCloud, es kapcsold ki a Photokat, akkor nem fogja oda feltolteni oket (meg a videokat sem).
2/3 anonim válasza:
A torolt jatekok nem foglalnak helyet.
3/3 anonim válasza:
Ja, es kapcsold ki az iCloud Backup-ot is (iCould Mentes), az ripp-ropp elfogyaszt 5GB-ot.
Es az utolso: vasarolj 50GB tarhelyet az Apple-tol, akkor soha nem fog megtelni. 0,99 Euro / ho, nem lehet belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!