Hogyan szabadítsak fel helyet a telefonomon?
Figyelt kérdés
Csak a twitch meg a youtube van fent a telefonomon mint alkalmazás meg van 5 db zene és mégis tele van a telefon belső tárhelye.Nem értem miért mert amikor 10x ennyi alkalmazás volt fent akkor több hely volt mint most.Pl.:Most letöröltem a Hearthstonet ami nagyjából 1 gb és semmit sem változott a tárhely állása.Van 250 mb szabad hely de nem enged letölteni még 10 mb-os fájlokat sem.Ha valaki tudja hogyan tudnék felszabadítani helyet vagy csak tudja az okát nagyon megköszönném.Huawei Y6252016. ápr. 22. 21:43
1/2 anonim válasza:
Az összes alkalmazásnál ki kellett volna törölni a cache adatokat, mielőtt letörölted az appokat. Nekem pl Nokián a PDF olvasó (ha csak megnyitok vele egy PDF-et, már) azonnal tölti le a telóra, de persze a fájlböngészőben nem látni.
2/2 anonim válasza:
Link2SDvel át kell helyezd al alkalmazásokat a memóriakártyára, root kell hozzá, de még így sem tudsz mindent áthelyezni, sajnos ilyen az összes 4 GB belső tárhellyel rendelkező mobil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!