Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én nem tudok okos telefon...

Csak én nem tudok okos telefont használni?

Figyelt kérdés
Vettem egy iPhone 4S-t, de nem tudom használni. Többször próbáltam nem megy. Visszatértem a NEM OKOS telefonomra. Létezik még valaki a Földön, aki szintén nem tud okos telefont használni?

2016. máj. 18. 00:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor Neked is biztosan Nokiád van. :)
2016. jún. 15. 03:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, így van, Nokia c1-01-em van, nyomógombos! Nem szeretem az érintőképernyős telefonokat, ellenben a kislányomnak olyan van, ő tudja kezelni.
2016. jún. 15. 08:13
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves KatEdi, nekem Nokia ASA 300-asom van, hybrid. Nyomógombos és érintős. Az utóbbi időben napi szinten kikapcsol magától. 2012 februári vásárlás, a garancia előtt (2. év) érintőképernyő csere volt rajta, azóta működik újra, de hamarosan el fog romlani (programozott elavulás). Lehet, hogy mégis meg kell tanulnom az iPhone-t. A fiatalabb korosztály, aki ebbe születik bele, nekik már magától értetődő az érintőképernyős telefonok és eszközök használata. Én még azt sem szeret(t)em, amikor hozzányúlnak a számítógépemhez, ha mutatni akarnak valamit rajta. :)
2016. jún. 16. 01:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Tényleg? Anyukámnak is ilyen volt, piros színben. SIM-kártyát is kapott hozzá, mert sokáig céges telefonja volt, ő volt a Szigetcsúcsnál az ügyvezető. Amikor nyugdíjba ment 57 évesen, le kellett adnia a telefont, az 58. születésnapjára meg kapta a fent említettet. Egy idő után neki is besz*rt a telefonon az érintőképernyő, így most egy Samsung E2200-ja(?) van.
2016. jún. 16. 17:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos, az elavulás bele van kódolva a telefonokba, mint minden más eszközbe. Nehogy már egy telefon 10 évig is bírja!!! De legalább nem csekély szemetet gyártunk ezzel. Éljen a fogyasztói társadalom!
2016. jún. 16. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem a Nokia c1-01 előtt volt egy SonyEricsson W200i-m. A 29. születésnapomra kaptam. Egy ideig jó volt, működött, tudtam rá csengőhangot rögzíteni, fényképezni, stb. 3 év után a telefon az én hibámból tönkrement: egy alkalommal vettem magamnak 1 üveg ásványvizet. Útközben szomjas voltam és ittam. A Nagyvárad téren álltam az aluljáróban, amikor észrevettem, hogy körülöttem minden csupa víz. Kérdeztem magamtól: mi az Isten haragja ez, tudtommal nem esik be az eső!? Később rájöttem, hogy a táskámból csöpög a víz. Gyorsan kinyitottam és megnéztem az ásványvizes palackot: alig volt benne víz!!! Na, innentől kezdve mindenem elázott: a táskám, az irataim, és még a telefonom is! Az akkori munkahelyemen szétszedtem, és megszárítottam. A nap végén összeraktam és megpróbáltam bekapcsolni. Nem működött!!! Gondoltam, haza felé útba ejtek egy mobilszervízt(a Nagyvárad téren volt a legközelebbi), és megmutatom neki a telefont. Ez megtörtént. Elmondtam azt is, hogy ment tönkre a telefon, és mennyiért vállalja a javítást. Amikor megmondta, majdnem lementem hídba: 4000 Ft! Na, ennyi pénzért vehetek egy használt telefont. Másnap telefon nélkül mentem dolgozni, és úgy gondoltam, hogy veszek telefont akkor, ha majd lesz elég pénzem, de anyum azt kérdezte, hogy "akkor addig nem lesz telefonom?" Így aztán másnap munka után elmentem az Árkádba és vettem ezt ami most van. Kicsit hosszú volt a beszámoló, elnézést érte!
2016. jún. 16. 20:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Én igaz 23 éves fiú vagyok, de én már szinte mindent csak okostelefon csinálok ami internettel kapcsolatos mint pl ahogy most is írom ezt arról!

Nekem előszőr imternetem 2005 ben volt persze ekkor még asztali gépről, akkor még nem is volt olyan telefon amin lehetett volna internetezni, aztán 2010 ben vettem előszőr érintőképernyős okostelefont sony sricsson xperia x10 volt, igaz ekkor még 90% on mindig inkább asztalinál csináltam, igaz akkor még nem is volt annyi funkció okostelefonra mint most nem mellesleg sokkal lassabb volt a mostanihoz képest, de pl akkor arra jó volt hogy pl sokat segített, hogy iskolában nem kelett sms ezni hanem már tudtam rajta facebook stb akkor még szinte senkinek nem nagyon volt okostelefonja!

Most viszont ahogy telt az idő azóta kb 3 szor cseréltem le, iphone az nekem nem volt!

És most kb vagy 1,5-2 éve kezdtem egyre több mindent okostelenon csinalni, úgyhogy ahogy láttam, hogy ezek a funkciók amiket ezek kínálnak szinte reszemmé váltak a napjaimnak, úgyhogy vettem egy samsung galaxy s7-et nem az edge-t az nem tetszett igazán csak a simát, és azt kell hogy mondjam amióta ez megvan szine kb 1 héten kb, jó ha egyszer leülök a gep elé, de akkor sem tudom már hogy minek mivel mindent telefoni csinalok!

Most igy vissza gondolva nekem meg pont az a furcsa, hogy most elég csak egy egyszerű kis kütyü ahhoz, hogy most meg tudd csinálni azt amihez 10 éve egy egész pc kellett, már ami a netet illeti mert alkalmazásokból millió van rá!

És ha még regebbre vissza gondolok mondjuk 2005 re, akkor még az internet is elég csúnyácska volt, és ahhot képest semmi sem volt mint pl ami most van!

Lehet van olyan akinek ez soha nem fogja legalább egy kicsit is helyettesíteni az interneten történő kapcsolattartást, de nekem eléggé megkönnyített ezt az csak nem kell beülni egy gép elé csak azért hogy chat elni tudj vagy netezni, vagy olvasni igaz én ezen kívűl a gépen sem használtam miegyebre tehát nállam ez helyettesíthető volt!

2016. júl. 20. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!