"Kezdőként" nehéz használni egy okos telefont?
Nagyon könnyű lesz. Minden magyarul lesz rajta (feltéve ha azt a nyelvet választod), nem lesz mit nehéz használni rajta.
Apukám egyébként életében nem használt számítógépet, internetet. Aztán úgy döntött beruház egy tabletre, az első lépésekben én segítettem neki, aztán hagytam hogy felfedezze magának. Mára már lasson online vásárol a tableten :D
Hadd mondjak ellent! (nem direkt, csak rossz a tapasztalatom)
Nekem egy több, mint 4 éves Nokia 300-asom van, amit telefonálásra, sms-ezésre használok, meg a naptár funkciója fontos még, ritkán a zene. Mielőtt elvesztette volna a kétéves "hűségét", lehalt az érintőképernyője. Még garanciába megjavították. Pár hónapja elkapott vmi, hogy én is akarok "okos" telefont. Vettem egy iPhone-t, eleinte SIM nélkül használtam, mert nem tudtam átköltöztetni a telefonszámokat és a fontos adatokat. Majd egy hétig használtam SIM-mel, de minden kontakt nélkül. Utána visszatértem a Nokiára. Később vki rávett, hogy használjam rendesen, mert az "én szakmámban…". Beletettem a SIM kártyát és használtam, nem zökkenőmentesen, de ment… Folyamatosan az Apple ID-vel piszkált, hogy miért nincs nekem olyan, mega iTunes, de egyik sem kellett. Aztán, az üvegfólián, ami nem a legjobban lett feltéve rá, meglátszódott a buborék és addig csesztettem, amíg berepesztettem a kijelzője tetejét, béna mód. Azt a pár hajszálrepedést már nem tudtam elviselni, mérges lettem (magamra), kiszedtem belőle a SIM kártyát és a barátnőmnek adtam a telefont. Lehet, van bennem valami tiltakozás vagy dac a telefon ellen?
Ebből azt szerettem volna kihozni, hogy én nem tudtam megszokni az okos telefont. :(
Pedig, a 60-as IQ-t már túlhaladtam kicsit. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!