Azok az emberek akiknek nincsen iPhone5S okos telefonja, (de tudnák használni) hogy képesek meg lenni az életben nélküle?
Figyelt kérdés
2014. máj. 5. 15:41
1/7 anonim válasza:
ez ilyen wtf kérdés xD . nekem xperia sp van. mi a rossebért szorulnék ájfónra? xD
2/7 anonim válasza:
szerintem ez megszokás kérdése. ki nem tudna használni bármilyen okostelefont(már persze azokon kívül, akiknek egy gombos telefon is magas). aki még soha nem vette rá magát, hogy legyen egy iPhone-ja, hanem inkább vett egy erősebb középkategóriás telót, ha már említettük, akkor xperia SP, és jó neki...lehet, egy iPhone 5S után már agybajt kapnál tőle, hogy 1-2 dolog egészen bugos benne.
Ez kb olyan, mint a kijelző nálam. Anno, egy 4"-es 800x480-as kijelzőn se láttam azt, hogy olyan kellemetlen lenne, de egy iPhone kijelzője után, ami nagyobb a pixelsűrűsége, azután már simán pixelesnek látszana.
3/7 Zakathol válasza:
Úgy, hogy nem fogyatékosok. Amid nem volt még, az nem hiányozhat.
4/7 bp1985 válasza:
Egyáltalan nem hoz lázba semelyik i cucc. Van egy one x-em, de semmi pénzért nem cserélném el...
5/7 anonim válasza:
Nem értem mire gondolsz,nekem most Galaxy S4-em van,de semmi pénzért nem cserélném el semmilyen iCuccra.
6/7 anonim válasza:
Fúú, nincs Iphone 5S-em, az orvos azt mondta már nincs sok hátra, nem birom Iphone nélkül tovább.
7/7 anonim válasza:
Nekem meg butatelefonom van, Nokia c2-01. És ÉLEK VAZZE:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!